Thursday, 28.03.2024, 22:08
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2014 » October » 01

       Міністерство освіти і науки України запрошує учнів і студентів долучитися до патріотичної ініціативи "Всеукраїнська хвиля доброти".

    Кожна людина прагне поваги і любові. Добра усмішка, щире спілкування, ввічливе ставлення до людей поважного віку стають цілющим джерелом людяності для кожного з нас. Слід пам'ятати, що досвід старшого покоління, їх мудрість. розсудливість і зваженість зроблять нас сильнішими.

       1 жовтня світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку. У цей день ви, юні і сильні, озирніться навколо, подивіться на тих, хто поряд, о ... Read more »

Просмотров: 564 | Добавил: Ірина | Дата: 01.10.2014 | Комментарии (0)

Дорогі освітяни!

У цей осінній святковий день прийміть низький уклін за Ваше чуйне серце, мудрі поради та невтомну працю. Хай ніколи у душі Вашій не гасне вогник творчого натхнення, залишайтеся завжди цікавими для своїх вихованців, хай зігріває Вас тепло людських сердець і надихає на вірне й святе служіння дітям!

Міцного здоров’я Вам, щастя, благополуччя, тепла і затишку у Ваших родинах. Хай завжди з Вами буде віра, надія і любов.

З повагою і вдячністю Т.І.Даценко, завідувач ММК.

Просмотров: 550 | Добавил: Юлия | Дата: 01.10.2014 | Комментарии (0)

Шановні освітяни!

Щиро вітаємо Вас із Днем працівника освіти.

Це свято об’єднує усіх нас радістю від педагогічних звершень, від хвилювань за майбутнє, від щирих слів подяки, від важливості нашої професії.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання творити в ім’я України. Бажаємо Вам оптимізму, натхнення, міцного здоров’я, добробуту і миру.

З повагою: начальник відділу освіти Миргородської міської ради Т.М.Колибельнік, голова районної профспілкової організації В.М.Прокопенко.

Просмотров: 738 | Добавил: Юлия | Дата: 01.10.2014 | Комментарии (0)

Є така професія – педагог!

Щороку, у першу неділю жовтня, Україна відзначає свято людей, чия професія є унікальною. День працівника освіти…Це свято приходить до нас у прекрасну пору. Це час, коли шелестить падолистом осінь, і снує в лузі мереживо квітів, немов даруючи жар любові нашим педагогам.

Це свято тих, хто щодня стоїть перед прицілом сотень допитливих дитячих оченят, палить, як хмиз, нерви, і все ж, веде дітвору на вищі сходинки пізнання, своїм серцем, розумом та невтомною працею, формує людину завтрашнього дня.

Важкий хліб педагога, але як сказав Григорій Сковорода: «Життя наше – це шлях безперервний». І справжній педагог не може перебувати у стані спокою. Він іде по життєвому ... Read more »

Просмотров: 603 | Добавил: Юлия | Дата: 01.10.2014 | Комментарии (0)

Всеукраїнський День дошкілля – свято всієї дошкільної громади .

26 вересня 2014 року, напередодні Всеукраїнського Дня дошкілля, в музичній ДНЗ №2 «Оленка» зібралися працівники дитячих садків міста, щоб відзначити своє професійне свято.

Дошкільна освіта – фундамент сучасної системи безперервної освіти в Україні і встановлення професійного свята – подія, знакова не лише для працівників дошкільної освіти, а й для всіх, кого турбує доля наших дітей, підростаючого покоління. Саме на педагогів – дошкільників покладено важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Саме у їх добрі очі вдивляються довірливі оченята, саме до їх лагідних слів прислухаються маленькі ... Read more »

Просмотров: 732 | Добавил: Юлия | Дата: 01.10.2014 | Комментарии (0)

Архів записів
Календар
«  October 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz