Friday, 19.04.2024, 16:56
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2020 » April » 16 » Карантин у позашкіллі
12:35
Карантин у позашкіллі

   У зв’язку із появою небезпечного  COVID-19 вся українська освіта перейшла у новий режим праці. Адміністрація Центру естетичного виховання, керуючись відповідними закладавчими документами, розробила чіткий режим праці педагогічного персоналу закладу. Всі педагоги переведені на роботу в дистанційному або гнучкому режимі.

  Кожен керівник гуртка протягом карантину працює за індивідуальним планом – графіком роботи згідно педагогічного навантаження.

   Дистанційні форми виявилися цікавими не лише для наших вихованців, а й для самих керівників гуртків. Адже, на що не завжди вистачало часу, тепер можна спокійно знайти в інтернет - ресурсах, адаптувати відповідно до специфіки кожного творчого колективу і в цікавій для дітей формі донести до вихованців.

   Керівники гуртків художнього відділу проводять дистанційні заняття в Онлайн з хореографії, вокалу, театру, циркового мистецтва; працюють над підбором та поповненням репертуару, пишуть фонограми, створюють власні твори та композиції. Роботу педагогів Алексієнко О.В., Хоменко А.А., Гулої О.П., Литки С.С., Дєдової О.О., Нечай Я.М., Пшеничної Л.В., Літічевського В.В., Манофи Ю.В., Явтушенко В.В. можна побачити на сторінках соцмережі Фейсбук. Йде жваве спілкування педагогів та вихованців, до співпраці залучаються і батьки, у яких з’явився час для власних дітей.

   Керівники гуртків декоративно-ужиткового відділу, підтримуючи тісні контакти із своїми вихованцями через соцмережі, створили заочні лялькові майстерні, у яких продовжують навчати дітей прикладному мистецтву згідно навчальної програми.

  Керівники гуртків Сторожук Т.М., Березовець В.В., Чумаченко А.М., Дерика О.М. активно працюють з вихованцями у групі Viber, надсилають дітям схеми, зразки, практичні завдання для якісного та безперервного навчального процесу.

   Не забувають наші педагоги і про методичну роботу, самоосвіту: участь у вебінарах, тренінгах, заочних школах допомагає кожному із нас бути у центрі подій, підвищувати свій фаховий рівень.

   Активно дистанційно працює і методичний відділ. Успішно завершена атестація – 2020, поновлюється навчально-методична база, аналізується робота кожного педагога по виконанню індивідуальних планів, пишуться сценарії майбутніх заходів.

   Ми не опускаємо руки, плідно працюємо, допомагаємо нашим вихованцям цікаво і з користю проводити час під час карантину і впевнені – все погане пройде, все буде добре!

Заступник директора з навчально – виховної

роботи Валентина Чемара

Просмотров: 260 | Добавил: Nata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  April 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz