Saturday, 20.04.2024, 10:36
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2012 » December » 21 » Конкурс вихователів - дошкільників - криниця відкриттів .
13:32
Конкурс вихователів - дошкільників - криниця відкриттів .

Основа майбутньої особистості закладається у дошкільному віці. Знання та вміння, набуті в дитинстві, - це коріння, і чим воно міцніше, тим впевненіше почувається людина у житті. Освіта маленької дитини особлива. Це світ дитячої радості, щастя бути у групі серед однолітків, розвиватися разом з ними. І подарувати це можуть тільки люди теж особливі, вихователі дошкільних навчальних закладів, які забезпечують гармонійний розвиток дитини, сформований на засадах гуманізму, любові, емпатії, допомоги. Яким повинен бути наставник малечі продемонстрував загальноміський конкурс « Вихователь року - 2013», який нещодавно пройшов у нашому місті. Участь у конкурсі взяли 6 педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів міста. Це Токарева Світлана Олександрівна - вихователь ДНЗ №2« Оленка», Лобанова Неля Миколаївна - вихователь ДНЗ №5 « Сонечко», Гречка Любов Михайлівна - вихователь ДНЗ №10 «Веселка», Якименко Світлана Миколаївна - вихователь ДНЗ №11«Теремок», Саренко Ольга Миколаївна - вихователь ДНЗ №12«Світлячок», Парфенчик Наталія Іванівна - вихователь НВК « Гелікон».

Конкурс проходив у ІІ етапи: перший – проведення відкритого заняття з дітьми вікової групи, на якій працює конкурсант. Вихователі провели заняття з різних сфер життєдіяльності, освітніх ліній розвитку, продемонструвавши свою педагогічну майстерність, професійні здібності, творчість і новаторство. Заняття конкурсантів відзначалися оригінальністю, змістовністю, цікавістю, насиченістю ігровим та дидактичним матеріалом, вдалим використанням активних та інтерактивних методів навчання.
ІІ етап конкурсу - методична оперативка, на якій вихователі продемонстрували свої знання нормативно - правових документів із дошкільної освіти, педагогіки, психології, методики дошкільного виховання. Під час проведення майстер - класу вихователі презентували свій досвід роботи з науково - методичної проблеми. Слід відмітити майстер - класи, які провели вихователі Гречка Л.М., Лобанова Н.М., Парфенчик Н.І., Якименко С.М. Цікавою знахідкою конкурсу стало « Портфоліо вихователя». Різноманітні за оформленням, творчим підходом до змістового наповнення «досьє успіху» містили у собі відомості про вихователя, його про особисті досягнення, інноваційну діяльність, цікаві педагогічні знахідки. Заслуговують на увагу портфоліо вихователів: Гречки Л.М., Лобанової Н.М., Якименко С.М., Парфенчик Н.І., Токаревої С.О.
Конкурсанти ще раз довели, що малечу нашого міста виховують і навчають досвідчені, креативні і мудрі педагоги, і всі вони достойні найвищої оцінки роботи. Але за одностайним рішенням журі переможцем конкурсу «Вихователь року – 2013» стала вихователь ДНЗ №10 « Веселка» Гречка Любов Михайлівна, яка і представлятиме наше місто на обласному етапі конкурсу.

Конкурс завершився, і знову кожного ранку вихователі поспішатимуть до своєї малечі , щоб ще раз засвідчити свою любов до дітей , до своєї нелегкої роботи, працювати творчо, винахідливо, небайдуже, щоб вкотре почути «спасибі» від своїх вихованців та їхніх батьків.

Т. Даценко , завідувач
методичним кабінетом
міського відділу освіти
Просмотров: 1644 | Добавил: gorono | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz