Thursday, 25.04.2024, 01:28
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2014 » December » 25 » Нотатки із засідання постійнодіючого семінару
14:55
Нотатки із засідання постійнодіючого семінару

Навчаються керівники шкіл

            В умовах розбудови національної системи освіти України на сучасному етапі її розвитку важливого значення набуває підготовка керівника навчального закладу та його заступників як професіоналів, спроможних створити творче освітнє середовище у закладі та навколо нього.

            Методичний кабінет відділу освіти приділяє велику увагу формуванню ділових якостей керівників закладів, творчому зростанню директорів шкіл та їх заступників, націлюючи їх на перетворення навчального закладу в творчу лабораторію. Уже багато років при методичному кабінеті працює постійнодіючий семінар – практикум для керівників НЗ та їх заступників з навчальної та виховної роботи, завданням якого є задоволення потреб кожного члена адміністрації в оволодінні інноваційними методами управління й контролю, у формуванні професійної кар’єри на засадах постійного самовдосконалення, підвищення рівня педагогічної та управлінської культури.

            Чергове засідання постійнодіючого семінару відбулося 23 грудня на базі гімназії імені Т.Г. Шевченка. Тема семінару «Управлінська діяльність у сучасній школі – шлях до успіху» співзвучна часу. Адже всім відомо, що від того, наскільки вміло адміністрація буде працювати з педагогічним колективом, залежить успішна діяльність всього навчального закладу, створення у школі сприятливої атмосфери для розвитку креативної особистості вчителя. Саме особливостями організації управлінської діяльності керівника ділився директор гімназії імені Т.Г. Шевченка Аршинніков О.Г. Заступник директора з навчальної роботи Бузанова Т.М. розповіла про те, які методи і види внутрішньошкільного контролю  застосовує у своїй роботі адміністрація гімназії.

            Присутні, а це – директори навчальних закладів міста, їх заступники з навчальної роботи, методисти ММК мали змогу не тільки познайомитись з інноваціями в управлінській діяльності, але й у діловій грі «Сучасний урок. Міркувати можна по-різному» моделювали нестандартний урок та демонстрували свої вміння аналізувати його, адже внутрішньо шкільний контроль – це важлива складова управлінської діяльності у сучасній школі. А ще оцінювали свої управлінські здібності шляхом анкетування. На засіданні постійнодіючого семінару було розглянуто й нові вимоги до проведення ЗНО у 2014-2015 н.р. З ними присутніх ознайомила Похно Л.М., головний спеціаліст відділу освіти.

            Участь у семінарі також взяли Колибельнік Т.М., начальник відділу освіти Миргородської міської ради, та Прокопенко В.М., голова райкому профспілки працівників освіти.

            Насамкінець роботи семінару учасники обмінялись досвідом впровадження управлінських рішень у власній адміністративній роботі, а методисти методичного кабінету відділу освіти надали відповідні методичні рекомендації щодо використання інновацій в управлінській діяльності і навчально-виховному процесі.

           

Т.І. Даценко, завідувач  методичним  кабінетом  відділу  освіти 

 

 

Просмотров: 503 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz