Friday, 19.04.2024, 10:19
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2016 » August » 31 » Освітянська громада міста готується до нового навчального року
11:37
Освітянська громада міста готується до нового навчального року

       Напередодні свята 1 вересня – Дня знань у актовій залі Центру естетичного виховання зібрались освітяни міста на традиційну серпневу педагогічну конференцію для того, щоб підсумувати зроблене в минулому році та накреслити перспективи на рік майбутній. Серед запрошених: керівники навчальних закладів міста, їх заступники з навчальної і виховної роботи, методисти дошкільних  та позашкільних установ, учителі – методисти, голови міських та шкільних методичних об’єднань, голови профспілкових комітетів навчальних закладів міста, делегації з Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В. Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка; Миргородського професійно-технічного училища №44; Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІІ ступенів для дітей зі зниженим слухом. До роботи конференції також долучилися Соломаха Сергій Павлович, Миргородський міський голова, та Гирка Наталія Олексіївна, секретар Миргородської міської ради.

       Колибельнік Т.М., начальник відділу освіти, у своїй доповіді проаналізувала роботу закладів освіти за минулий навчальний рік, зокрема відзначила високі досягнення випускників ЗНЗ (у загальному рейтингу районів та великих міст Миргород посів ІІ місце), а також звернула увагу на здобутки кращих педагогів та учнів у різноманітних конкурсах обласного, Всеукраїнського та міжнародного рівня, участь у освітянських проектах.

       Із вітальним словом до присутніх звернувся міський голова. Сергій Павлович подякував за досягнення і щоденну кропітку працю освітян міста та пообіцяв всебічну підтримку від міської влади. Зауважимо, що цього року в цілому на проведення реконструкцій, капітальних, поточних ремонтів у НЗ була виділена рекордна сума – 7 млн 512 тис. гр. Сергій Павлович також вручив Почесні грамоти Миргородської міської ради кращим педагогам.

       До привітань приєдналися секретар міської ради Гирка Н.О., завідувач методичного кабінету Невєрова Ю.В. та голова Миргородської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Шевченко І.В.

        Закінчена конференція, вручені грамоти і подяки кращим освітянам, а завтра розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до нових звершень, до нових перемог! Тож нехай ця дорога для освітянської громади міста відкриє нові горизонти та принесе натхнення та задоволення від важливої місії – навчати і виховувати юне покоління, майбутнє нашої держави!

       Окремі слова вдячності хочеться також сказати колективам Центру естетичного виховання та та Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за ошатно прикрашену залу, в якій було комфортно і затишно проводити конференцію.

  За матеріалами методичного кабінету відділу оcвіти

Просмотров: 542 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  August 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz