Friday, 29.03.2024, 02:34
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2023 » February » 22 » Психологічний тренінг для керівників музичних та інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти
13:21
Психологічний тренінг для керівників музичних та інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти

«Як знайти ресурсний стан під час війни»

Темп життя, обсяг інформації, соціально-політичні ситуації, а зараз ще й умови війни впливають на людину, викликають зайві емоційні переживання і навіть депресивні стани. Важливо вміти себе контролювати та заспокоювати в собі емоційні бурі, знаходити ресурси для подолання стресових станів.

         «Як знайти ресурсний стан під час війни» такою була тема психологічного тренінгу, що відбувся 21 лютого 2023 року в Гончаренко центрі в рамках об’єднаного засідання професійних педагогічних спільнот керівників музичних та інструкторів з фізкультури (вихователів структурних підрозділів) закладів дошкільної освіти Миргородської МТГ. Вініченко Світлана Володимирівна, спікер заходу, психолог КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської міської ради», познайомила учасників тренінгу з передумовами, причинами виникнення стресів, а також з механізмами психологічного захисту. Присутні поповнили скарбнички своїх знань техніками формування стресостійкості, щоб у подальшому кожен міг стати опорою для тих, хто поруч, адже педагогам особливо важливо бути в цей час маяком і джерелом зцілення для дітей.

         Учасники тренінгу виконували різні вправи для заспокоєння. Мозковий штурм «Що означає стрес?» допоміг усвідомити що таке стрес, еустрес та дистрес. Різні техніки заземлення, руханка «Adama», гра «Таргани в моїй голові», кава – брейк та вправа «Малювання музики» все це сприяло формуванню ресурсних умінь та залишило приємні враження у присутніх.

         Дякуємо працівникам КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської МР» Вініченко Світлані Володимирівні, Гречці Любові Михайлівні за приємні години спілкування і цікавий психологічний тренінг та Ковальській Інні Анатоліївні, директору Гончаренко центру, за можливість проведення заходів для підвищення професійного розвитку педагогів.

         Матеріали заходу можна переглянути за покликанням: https://drive.google.com/drive/folders/1w5A1Qa0xGK-kkYERrJKuNnGgRP7acNjH?usp=share_link

 

Лариса Омельяненко, керівник професійної

педагогічної спільноти керівників музичних ЗДО

Миргородської МТГ

Просмотров: 259 | Добавил: kozlovga803017 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  February 2023  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz