Wednesday, 24.04.2024, 15:10
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2016 » November » 15 » Родинне свято у Центрі естетичного виховання
16:49
Родинне свято у Центрі естетичного виховання

      Ми живемо в нелегкий, неспокійний час: війни, природні катаклізми, екологічні кризи вносять зміни в людське життя. І все частіше єдиним прихистком для душі стає родина: власна або чужа.

         Для сотень юних миргородців та їх батьків такою родиною вже давно став Центр естетичного виховання, в якому можна і чогось цікавого    навчитись, і відпочити, і поспілкуватися, і знайти друзів. Створення закладу-родини – давня мрія кожного працівника Центру естетичного виховання. Дружний педагогічний колектив згуртовано та натхненно працює над реалізацією цієї мрії в життя.

       І ось 12 листопада наш заклад гостинно приймав багаточисельних гостей на родинному святі урожаю «Осінній ярмарок - 2016». Відкрили ярмарок директор ЦЕВ Хоменко Анжеліка Анатоліївна та голова громадської організації «Джерело тріумфу» Квітка Тетяна Миколаївна. Анжеліка Анатоліївна привітала всіх присутніх у стінах Центру естетичного виховання і виразила сподівання, що свято принесе радість вихованцям та їхнім родинам, що кожен знайде відпочинок за своїм смаком, змістовно проведе родинне дозвілля, а головне, що такі свята стануть у Центрі естетичного виховання традиційними. Тетяна Миколаївна повідомила мету ярмарку-продажу: збір коштів на лікування тяжкохворого школяра-миргородця Юнака Владислава.

       А ярмарок «Гарбузова родина» вирував! Столи вгиналися від кулінарної смакоти: пирогів, вареників, фруктів, десертних страв, фруктових напоїв. Кожен гурток разом із керівником намагався якнайкраще презентувати свій торговий стіл та якнайбільше вторгувати: адже кожен із нас розумів – ми робимо добру справу!

         На  ярмарку створювалася неповторна атмосфера, що нагадувала народні ярмарки Полтавщини. На арт-майданчику проводилася цікава фольклорно-розважальна програма «Ярмаркові витребеньки», яку підготували вихованці та керівники гуртків «Калинове намисто» (керівник Манофа Ю.В.), ЕТМ «Перлинка» (керівник Заливча Л.І.), «Живе слово» (керівник  Чемара В.Г.).

         У навчальних кабінетах та на сцені Центру естетичного виховання педагоги закладу проводили майстер-класи для дорослих і дітей. Багаточисельну дитячу та батьківську аудиторії зібрали майстер-класи з художньо-естетичного напрямку:

  • «Аеробіка для всіх» (керівник ансамблю спортивного танцю «Престиж» Бурмістр Л.М.);
  • «Вгадай мелодію» (керівник Народної студії естрадного вокалу «Соняшник» Алексієнко О.В.);
  • «Створимо казку разом або Ріпка на новий лад» (керівник естрадного театру мініатюр «Перлинка» Заливча Л.І.);

та декоративно-ужиткового напрямку:

  • «Виготовлення м’якої іграшки «Гарбузик» (керівник гуртка «Майстриня» Сторожук Т.М.);
  • «Виготовлення паперового гарбузика» (керівник гуртка «Художнє конструювання з паперу»  Явтушенко В.В.);
  • «Декоративне вирізування з овочів» (керівник  гуртка «Художня кулінарія» Дерика О.М.).

         Після захоплюючого благодійного ярмарку всіх присутніх запросили на спортивне родинне свято, яке цікаво провела Хоменко А.А. Три команди: «ЕкзоБорщ» (НАСТ «Екзотика»), «Vinigret» (ЗХА «Веснянка») та «Апельсин» (цирковий гурток «Мрія»), до складу яких входили вихованці та їх батьки, із спортивним азартом змагалися у 5-ти естафетах. Як цікаво та весело всім було! Не сумував ніхто – ні учасники змагань, ні глядачі, для яких проводилися рухливі ігри та конкурси. Журі у складі Чемари В.Г., Отисько В.М. та Березовець В.В. достойно оцінили учасників змагань:

  • диплом «Круті перці», вазу та святкові кульки з медалями отримала команда ЗХА «Веснянка»;
  • диплом «Міцні бурячки» та призи отримала команда НАСТ «Екзотика»;
  • диплом «Згуртовані боби» та призи отримала команда циркового гуртка «Мрія».

У результаті, як і годиться у великій родині, перемогла дружба!

       Родзинкою спортивного свята були виступи випускників циркового гуртка «Мрія» братів Андрія та Віталія Микитенків, нині артистів Державної Дирекції пересувних цирків України. Глядачів вразили виступи повітряної гімнастки у кільці Рєзанової Ольги, гімнастів на турніку Городівського Івана і Яценка Руслана (керівник Валерій Літічевський); вихованців ансамблю спортивного танцю «Престиж» (керівник Лариса Бурмістр); НАСТ «Екзотика» (керівник Марина Ігольніцина) та вокально-інструментального гуртка «Світ» Абасової Саміри, Маленко Світлани, Сагайдака Антона (керівник Володимир Білобров).

       Після спортивного свята діти та батьки були запрошені на солодкий стіл, організований директором ЦЕВ та батьківською радою, і з задоволенням та вдячністю смакували печивом, виготовленим Миргородським хлібозаводом (директор Бзенко О.М.), та соком.

          Яскравою крапкою в кінці родинного свята стала весела дискотека.

        Батьківським активом був проведений підрахунок коштів. Зібрані під час благодійного ярмарку 7223 гривні передані родині Влада Юнака. Ми бажаємо Владу якнайшвидшого одужання, а батькам – мужності і терпіння!..

          Пролунали останні акорди…

       По вулицях осіннього Миргорода розходилися по домівках дорослі і малі учасники родинного свята, жваво ділячись враженнями. То ж нехай міцніє наша велика ЦЕВівська родина, даруючи тепло і радість всім навколо, а щедрість і доброта працівників, вихованців та батьків ЦЕВ зігріває кожного!

          Ми вдячні нашим спонсорам, батькам, педагогам та технічній службі закладу за злагоджену, професійну роботу та підтримку Центру естетичного виховання.

             Приходьте до Центру естетичного виховання! Завжди раді вам!

                                               В.Г.  Чемара, заступник директора з навчально-виховної роботи ЦЕВ 

Просмотров: 444 | Добавил: ok_hora | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  November 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz