Friday, 29.03.2024, 06:59
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2022 » July » 21 » ​​​​​​​Стартує нова хвиля реєстрації до груп підтримки для освітян по всій Україні
13:08
​​​​​​​Стартує нова хвиля реєстрації до груп підтримки для освітян по всій Україні

   Ми, команди ГО «Про.Світ» та «Illuminate Fund», запускаємо черговий етап набору до регулярних безкоштовних онлайн-груп підтримки для освітян «Про.Підтримка».

З початку повномасштабного вторгнення всі учасники освітнього процесу в Україні зазнали психологічних травм і перебувають у стресовому стані різної важкості.

   Так, психологічні проблеми заважають повернутися до нормального навчального процесу. Водночас у більшості вчителів в Україні немає навичок психологічної самодопомоги, вони не знають, як допомогти дітям впоратися з викликами війни.

   Що вже зараз Ви можете зробити 

 Відвідувати онлайн- і офлайн-заходи з психологами та психотерапевтами про кризову психологічну допомогу для набуття знань, практичних навичок, як бути зараз, як подолати наслідки війни, щоби зберегти здоров’я. Попереджений – отже, озброєний.

  Розуміти, як підтримувати інших. Ідеться про копінгові поведінкові стратегії, які допомагають подолати стрес, пристосуватися. Наприклад, батькам і вчителям важливо знати, як реагувати на ті чи інші стресові симптоми, як побудувати рутинне життя дитини, чи треба її навантажувати в школі тощо.

  Аби допомогти собі, людина мусить мати навички саморегуляції. Це не просто техніки, про які “я знаю й коли щось станеться, мабуть, про це згадаю”. Це мають бути закріплені навички, які є частиною життя.

  Розуміти, що думками, можна керувати, не уникати важких тем, а говорити та діяти.

 На наших онлайн-групах психологічної підтримки для освітян у рамках проєкту «Про.Підтримка» з освітянами працюють досвідчені психологи та фасилітатори. На групах учасники отримують не лише практики для саморегуляції, але й корисні інструменти для допомоги іншим, відновлюють внутрішні ресурси, аби далі виконувати свою роботу ефективно.


 Участь у групі буде корисною усім категоріям педагогічних працівників, оскільки містить психоедукаційний компонент щодо внормування травматичних та посттравматичних станів, навчає технікам емоційної та поведінкової саморегуляції, самоконтролю, самозцілення від психотравмуючих подій, які стануть у нагоді і в особистому житті, і у професійній діяльності.

 Для участі потрібно заповнити анкету реєстрації за покликанням: https://forms.gle/y1R9hPSGYudHnBe79 

 За бажанням та при відвідуванні занять групи, буде надано сертифікат про підвищення кваліфікації (20 годин / 0,7 кредиту ЕКТС) в електронному вигляді.

Піклуючись про себе, ми піклуємось і про інших.

Все буде Україна!

Просмотров: 408 | Добавил: Nata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  July 2022  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz