Thursday, 28.03.2024, 22:33
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2015 » March » 6 » Свято жіночої чарівності
08:57
Свято жіночої чарівності

       Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна звабно-принадлива красуня — весна. Недаремно саме вона асоціюється з одним із найкращих, найсвітліших свят — святом жінок – 8 Березня. В усі часи в усіх країнах возвеличували та возвеличують жінку: в ній ніжність, краса, надзвичайна зворушливість, чутливість. Тож конкурс «Чарівні леді», який відбувся 4 березня, було присвячено жіночності, чарівності, ніжності! У змаганнях взяли участь креативні, стильні, активні, веселі, яскраві та надзвичайно чарівні мами та їхні дочки із ЗНЗ міста:  Ващенко Ірина Юріївна та Ващенко Крістіна – команда «Подружки» із ЗОШ №1 імені Панаса Мирного; Кашуба Світлана Михайлівна та Кашуба Олександра - команда «Мисливці за вдачею» із СШ №5; Жук Олена Борисівна та Жук Катерина – команда «Мальви» із гімназії; Дадачко Світлана Михайлівна та Дадачко Валерія – команда «Соняшник» із ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського; Наталія Миколаївна Петрова та Петрова Каріна – команда «Палітра» із НВК «Гелікон».

       Розпочала свято вітальним словом заступник міського голови Нікітченко А.Б.

      А далі були цікаві й різнопланові випробування для конкурсанток. Вони презентували свої родини, згадували казки, які мами розповідають своїм донечкам у дитинстві, перебирали зерно, як справжні Попелюшки, створювали креативні моделі жіночого одягу і навіть розбирались у назвах будівельних інструментів. А в останньому конкурсі жінки та дівчата оригінально вітали усіх присутніх з 8 Березня!

     Гучні оплески, слова підтримки постійно звучали із залу. І не було на цьому святі переможених, адже на сцені дарували глядачам свої таланти найактивніші, найспритніші, найерудованіші, найоригінальніші, найвеселіші, найталановитіші матусі та їхні донечки.  

       Найхвилюючим моментом на святі була, звичайно, церемонія нагородження. Теплі слова привітання отримали конкурсантки від начальника відділу освіти Тетяни Миколаївни Колибельнік та голови журі, завідувача методичного кабінету відділу освіти  Даценко Тетяни Іванівни. Вони вручили чарівним жінкам та дівчатам грамоти відділу освіти та подарунки: команді «Подружки» - за перемогу у номінації «Леді кмітливість»; команді «Мисливці за вдачею» - за перемогу у номінації «Леді артистизм»; команді «Мальви» - за перемогу у номінації «Леді креативність»; команді «Соняшник» - за перемогу у номінації «Леді ерудованість». А команда «Палітра» стала абсолютним переможцем конкурсу.

       Свято дало можливість ще раз переконатися, що українські жінки – найчарівніші, найгарніші, найкращі у світі!

 

І.В. Шевченко, методист методичного кабінету відділу освіти  

Просмотров: 493 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  March 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz