Friday, 29.03.2024, 14:19
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2015 » March » 27 » Учнівське самоврядування
20:15
Учнівське самоврядування

Учнівське самоврядування ЗОШ №1 імені Панаса Мирного

           19 березня 2015 року юні лідери учнівських колективів навчальних закладів міста мали можливість під час семінару «Сучасні тенденції розвитку учнівського самоврядування на засадах єдності виховання, розвитку, психологічної підготовки учнів до самореалізації в соціумі» познайомитись з особливостями дитячого самоврядування в ЗОШ №1 імені Панаса Мирного.

            Усіх учасників заходу радо вітали заступник директора з виховної роботи Шинкаренко Світлана Володимирівна, педагог – організатор Дрімайло Ніна Миколаївна та учнівський парламент школи. А Євгенія Троцак, учениця 9-А класу, подарувала всім присутнім пісню.  

           Учні  та  педагоги  ЗНЗ  міста  дізнались  із розповіді Дрімайло Н.М., що в 1-ій школі діють два учнівські об’єднання – «Веселкова країна» (1-4 кл.) та «Під шкільними вітрилами» (5-11 кл.). У закладі вже 5-ий рік працює «Школа лідерів», яка об’єднала тих, хто прагне мати активну життєву позицію та користуватись авторитетом серед однолітків.

              Учнівський парламент бере  участь  у загальноміських  заходах  та допомагає в проведенні шкільних свят, акцій, вечорів. Уже традиційними стали «Караоке в 1-ій школі», проект «Нове обличчя старого парку», «Свято казки» для молодших учнів, різноманітні квести.  Діти є не тільки учасниками, а й ініціаторами багатьох заходів.

            Учнівське самоврядування ЗОШ №1 спонукає кожного до осмислення власної ролі у життєдіяльності колективу і є реальним фактором формування демократичних, правових засад і традицій у міжособистісному спілкуванні старшокласників, їх підготовки до розбудови громадського суспільства нашої України. У цьому мали змогу переконатись учасники семінару.

            Загальноосвітній школі №1 імені Панаса Мирного є чим пишатися. У школі працює «Євроклуб», учні є учасниками й міжнародних проектів, а деякі з них відвідали Польщу та знайшли там собі друзів.

            Учасники семінару отримали цікаву інформацію про традиції 1-ої школи та поділились своїми думками про взаємозв’язок лідерства й харизми. Активісти жваво обговорили почуте й побачене та запевнили, що вони відкриті для співпраці на благо свого рідного міста та рідної держави.

 

Шевченко І.В., методист  методичного  кабінету  відділу освіти

 

 

Просмотров: 618 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  March 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz