Thursday, 25.04.2024, 13:26
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2014 » February » 11 » Знайди свою зірку
23:00
Знайди свою зірку
          Уже стає традиційним фестиваль-конкурс малих жанрових форм «Знайди свою зірку», започаткований у 2013 році Центром естетичного виховання. Метою заходу є популяризація дитячої творчості, а саме малих форм художніх номерів різних жанрів, пошук творчо обдарованих дітей, сприяння індивідуальному розвитку таланту з високим культурно-мистецьким потенціалом, художньо-естетичне виховання школярів, організація змістовного дозвілля дітей та підлітків.

В актовому залі ЦЕВ зібрались юні артисти з Миргорода, Кибинців, Клюшниківки, Хомутця та Полив’яного. Вони демонстрували свої вокальні, хореографічні здібності, змагались у розмовному жанрі та жанрі інструментальної музики. Виступи талановитих дітей викликали шквал позитивних емоцій і захоплення виконавською майстерністю.

Серед переможців були, звичайно, і миргородці. У вокальному жанрі це  Камаєва Поліна (ЗСЕВ «Соняшник»), яка посіла І місце; Совгиря Аліна, учениця ЗОШ №3 і дует ВІА «Світ» (ЦЕВ) у складі: Чарторижської Марти та Гриба Антона (вони розділили ІІ місце); Позенко Вікторія (ЕТМ «Перлинка», ЦЕВ), яка виборола ІІІ місце. Свій талант у розмовному жанрі продемонстрували вихованці ЕТМ «Перлинка» ЦЕВ Олег Цись і Поліна Артикульна (І місце), а також Драгіна Аліна (ІІ місце). У хореографії І місце виборов дует ансамблю «Веснянка», а ІІ – Бондаренко Каріна, учениця Миргородської гімназії імені Т.Г. Шевченка.

Миргород був представлений і в жанрі інструментальної музики: І місце посів Дуденко Денис, на ІІ місці опинилась Венглінська Олена, на ІІІ – Михайловська Аліна.

Приз глядацьких симпатій отримав квартет виконавців брейк-дансу АСТ «Престиж» ЦЕВ. Спеціальний приз журі вручило Носенко Анні, учениці ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського. Найголовніший приз дістався також миргородському колективу – дуету ЗСЕВ «Соняшник» у складі: Камаєвої Поліни та Троцак Євгенії.

Дитяче свято музики відбулося, фестиваль-конкурс запалив нові зірочки і ще раз підтвердив, що Миргородський край багатий на таланти.


Шевченко І.В., методист методичного кабінету відділу освіти Миргородської міської ради 





Просмотров: 613 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  February 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz