Friday, 19.04.2024, 03:23
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2020 » July » 20 » ЗНО 2020
10:15
ЗНО 2020

ЗНО 2020 стало одним із найемоційніших випробувань для його учасників та організаторів. Наразі напруження від невизначеності спало. Щиро вітаємо абітурієнтів із пройденими випробуваннями, зичимо отримати свої максимальні результати. Уклінно дякуємо педагогічним, медичним працівникам, управлінцям. Цьогоріч ми як ніколи відчули, що ЗНО – командна робота.

        Адже, особливістю цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання стало проведення його в надзвичайних умовах загальноукраїнського карантину. Для безпечного проведення тестування було залучено засоби,  профінансовані Міністерством освіти і науки, благодійними організаціями, Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти, міським бюджетом. При цьому забезпечено дотримання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України. Відділом освіти, керівниками шкіл  вжито всіх необхідних заходів щодо створення протягом 25.06.2020-17.06.2020 належних умов для проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.  Підготовлено пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання на базі 4 закладів загальної середньої освіти (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 імені Панаса Мирного, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №9 імені Івана Андрійовича Зубковського, спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5, гімназія імені Т.Г. Шевченка).

         Для організації  зовнішнього незалежного оцінювання з 5 предметів (математика, українська мова та література, історія України, біологія, географія) у місті Миргород було проведено підготовку та сертифікацію знань та залучено 231 педагогічного  працівника закладів загальної середньої,  дошкільної освіти, а також відокремленого структурного підрозділу Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М. Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Протягом 5 тестових днів на базі 4 пунктів ЗНО міста Миргорода складено 2319 тестів з математики, української мови та літератури, історії України, біології, географії.

При проведенні тестування забезпечено:

- створення безпечних  умов у пунктах тестування з дотриманням рекомендацій щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України;

- виконання заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій;

- громадський порядок,  громадську безпеку в місцях проведення зовнішнього незалежного оцінювання та поблизу них;

- контроль за дотриманням вимог соціального дистанціювання, перебування у засобах індивідуального захисту;

-   перевезення учасників зовнішнього незалежного оцінювання

- чергування медичних працівників та забезпечено умови надання першої медичної допомоги в пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

         Завдяки злагодженій роботі різних служб міста, педагогів, керівників шкіл було виконано усі вимоги для безпечного, комфортного, максимально прозорого процесу проходження ЗНО , що дасть можливість випускникам цього року реалізувати всі свої можливості при вступі до вищих навчальних закладів України.

         В свою чергу абітурієнтам бажаємо вступити на омріяні спеціальності. Будьте затребуваними, упевненими, щасливими, розумними. Ми знаємо, що кожний Ваш результат – це теж командна робота. Не забудьте подякувати вчителям і батькам за Ваші високі бали.

         Щоденно працюємо, відчуваючи тиск і виклики, обсяги і шалений темп прийняття рішень, емоційне сприйняття суспільством кожного кроку, який відбувається в системі ЗНО. Рухаємося вперед і просто робимо те, що вважаємо базовою потребою для становлення майбутнього країни.

Просмотров: 308 | Добавил: Nata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  July 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz