Thursday, 25.04.2024, 19:01
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2017 » February » 20 » Звичайний урок математики у незвичайному форматі.
09:18
Звичайний урок математики у незвичайному форматі.

                                                      

      На сучасному етапі реформування української держави діяльність учителя повинна бути позначена творчістю, ініціативністю, високою ефективністю освіти, професійною та педагогічною майстерністю. Нещодавно  в Миргородській ЗОШ I-III ст. №9 імені Івана Андрійовича Зубковського Каленіченко Галина Анатоліївна провела відкритий урок, на якому продемонструвала систему роботи з використанням різноманітних технологій. Тема уроку - «Додавання раціональних чисел» - була переплетена з днем жінок та дівчат у науці, яке відмічається в світі 11 лютого.

     Перше, що хотілося б  відмітити - це доброзичливе ставлення до учнів. Попри інтенсивність навчального процесу (жодної хвилини діти не сиділи без діла, один вид діяльності змінювався іншим), атмосфера уроку не здається напруженою, а має вид дружнього спілкування. Вчителю вдається постійно утримувати увагу дітей. Різноманітні види роботи на уроці - усний рахунок, інтерактивні вправи «метеоритний дощ», «що б це значило», письмові вправи, які виконувались колективно чи самостійно, - були пов’язані з відповідними розгадками, що відповідали прізвищам відомих жінок-математиків. Діти підготували інформацію про  Феано, Гіпатію, Марію Аньєзі, Гортензію Флоренс та Софію Ковалевську. Галина Анатоліївна розповідала  про нашу сучасницю Марину Вязовську, яка в 2016 році отримала премію Салема, та з гордістю говорила про свою ученицю Валерію Дадачко.

     На уроці були присутні молоді колеги з інших шкіл, які взяли для себе багато корисного та цікавого, відмітили високий професіоналізм учителя.

     Цікавий, насичений, різноманітний урок. Доброзичливе ставлення вчителя, вміння відмітити найменші успіхи учня, віра у їхню здатність долати складнощі, проста подача інформації -  це і є висока майстерність педагога, якою володіє Галина Анатоліївна.

Худолій Н.О.,

голова методичного об’єднання

вчителів математики м. Миргород.

 

 

Просмотров: 486 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  February 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz