Thursday, 25.04.2024, 03:53
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » Entries archive

           12 січня 2024 року в актовій залі управління освіти, молоді та спорту відбулося засідання міського комітету Миргородської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.
На засіданні голова Миргородської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Козлова В.І. доповіла про кількість первинних профспілкових організацій та про чисельність членів Миргородської міської організації Профспілки. Також Віта Іванівна повідомила про суми грошових виплат, які здійснені міськкомом та обкомом Профспілки у 2023 рік.
Потім члени міського комітету обговорили зміни в законодавстві щодо відпусток та оплати праці в закладі освіти мобілізованим педагогічним працівникам.
Члени міськкому заслухали звіт обкому Профспілки, затвердили кошторис та план роботи на І півріччя 2024 року.

... Read more »

Просмотров: 158 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 19.01.2024 | Комментарии (0)

Вітаємо переможців Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»
напрям «З попелу забуття»:
І місце – рій «Соколята» ОЗО «Миргородський ліцей «Лінгвіст» (керівник Ярославська О.М.) 
напрям «З батьківської криниці»
І місце – пошуковий загін «Збирачі» ОЗО «Миргородський ліцей ім. І.А.Зубковського» (керівник Артюхова О.Д.)
напрям «Географія рідного краю»
ІІІ місце – пошукова група «Геліконівські краєзнавці» Миргородської гімназії №2 (керівник Лях О.М.)
Пишаємося нашими юними патріотами і бажаємо подальших успіхів!

... Read more »

Просмотров: 172 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 17.01.2024 | Комментарии (0)

           Сніжна погода, морозець  надихнули говорити про зиму на тренінгу з української мови 14 січня. Заняття почалося з відгадування загадок про сніжинки, сніг, замети, ожеледицю, іній, кригу. Слухачки ділилися асоціаціями із словом "зима", добираючи слова на кожну букву алфавіту. Чому зимові місяці мають таку назву? Всі намагалися обґрунтувати свої знання. Також під час тренінгу присутні зачитували цікаві факти про сніг; описуючи малюнки, знаходили відмінності; складали зимові розповіді;   грали в "сніжки", продовжуючи приказки та прислів'я про зиму; з'єднували фразеологізми та їх значення. Тренінг закінчився зимовими ворожінням. Що ж чекає кожного у переступному році? Любов, свобода, здоров'я, щастя, затишок, відпочинок, подорож, перемога, мир.

... Read more »

Просмотров: 166 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 17.01.2024 | Комментарии (0)

          10 січня 2024 року відбулося засідання професійної педагогічної спільноти педагогів-організаторів. Радченко С.І., педагог-організатор ОЗО «Хомутецька гімназія» розповіла про набуття Soft Skils здобувачами освіти в активній співпраці педагога-організатора при проведенні різноманітних позакласних заходів, як необхідної універсальної компетенції майбутнього. Як педагогу-організатору сформувати учнівський колектив розповіла Іщенко Т.М., педагог-організатор Петрівцівської гімназії. «Традиційні заходи в навчальному закладі. Кольорові ігри» - тема виступу Заїки В.С., педагога-організатора Миргородської гімназії №2 «Гелікон». Валентина Сергіївна розповіла, що «Кольорові ігри» в їхньому закладі проводяться щорічно відповідно до затвердженого положення. План змагань складається спільно з учнівським самоврядуванням. Кольорові іг ... Read more »

Просмотров: 167 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 15.01.2024 | Комментарии (0)

         11 січня 2024 року для професійної педагогічної спільноти вчителів фізичної культури та предмету «Захист України» Світлана Вініченко, психолог Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської міської ради», тренерка Israel Trauma Coalition, провела на базі Миргородського  ліцею імені Т.Г. Шевченка  тренінг "Шляхи підсилення ресурсів життєстійкості».
Під час заходу учасники ознайомилися із особливостями надання першої психологічної допомоги собі та ближньому в кризовій ситуації,  навичками саморегуляції та стабілізації, визначили ведучі ресурсні канали за ізраїльською методикою Basik Ph. Важливу роль приділили способам підтримки власного ресурсного стану.  
Наразі, освітяни мають у своєму арсеналі техніки подолання стресу, розуміння як допомогти собі та іншим у ... Read more »

Просмотров: 120 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 15.01.2024 | Комментарии (0)

         10 січня 2023 року відбулося засідання професійної педагогічної спільноти вчителів хімії. На засіданні Білоцерковець Н.В., учитель Миргородської гімназії № 7, поділилася досвідом роботи з розвитку творчих здібностей учнів на уроках хімії. Наталія Володимирівна, наголосила, що розвиваючи творчі здібності учнів, учитель формує повноцінну, інтелектуально розвинену й духовно багату особистість. Про нетрадиційні методи навчання, які використовує на своїх уроках, доповіла учитель хімії Дібрівської гімназії Кононенко О.О. Вона наголосила, що нестандартні уроки більше подобаються учням. Тому багато педагогів бачать у них прогрес педагогічної думки, правильний крок у напрямку демократизації школи. Білик О.І., учитель хімії Миргородського ліцею імені    Т.Г. Шевченка, продемонструвала фізично-активні вправи, які використовує на своїх уроках. Учителі із задоволенням ... Read more »

Просмотров: 111 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 15.01.2024 | Комментарии (0)

Навички 4 К – 
Це не просто так слова.
Треба  мислити критично,
Працювать систематично,
Вміти комунікувати
І в команді працювати.
І щоб буть результативним –
Треба бути креативним!
Щоб досягнути результату –
Треба всім багато знати!
Наша ціль – то є дитина
Й вільна, мирна Україна!


    На такі рядки надихнув учителя-методиста Шмиголь О. В. (ОЗО Миргородський ліцей «Лінгвіст») флеш-семінар «Методичний кейс учителя НУШ. Розвиток навичок 4 К: командна робота, комунікація, креативність, критичне мислення», що відбувся 11.01.2024 року. 
Розпочинаючи захід, консультант КУ ЦПРПП Миргородської МР Омельченко А. М. наголоси ... Read more »

Просмотров: 150 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 12.01.2024 | Комментарии (0)

      09.01.2024 року консультантом КУ ЦПРПП Миргородської МР Омельченко А. М. було проведено тренінг “Прокачаємо Soft skills на 100%”. Під час заходу учасники дізналися, як із максимальною ефективністю використовувати свої сильні і слабкі сторони, розширити знання про емоції та їх вираження, розвинути комунікативні та лідерські якості, навчилися правильно визначати терміновість та важливість завдань. Педагоги взаємодіяли один із одним, виконували персональні та групові завдання, генерували нові ідеї. В результаті кожен із них виробив для себе рішення за формулою: спробуй сам –запропонуй колегам – знайди однодумців – об'єднай зусилля і досягни успіху. 
Час промайнув цікаво і з користю.

 

Антоніна ... Read more »

Просмотров: 136 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 12.01.2024 | Комментарии (0)

        10 січня 2024 року відбулися онлайн-засідання учителів іноземних мов, зарубіжної літератури. У ході зустрічей були обговорені ключові компетентності в умовах НУШ, використання штучного інтелекту в освіті. Педагоги ділилися практичними порадами щодо створення сприятливого психологічного клімату на уроках, розглядали рефлексію як ефективний інструмент для аналізу, оцінювання та зворотного зв’язку. Також на засіданнях  обговорювали навчання грою як поєднання активного творчого пошуку та формування вмінь і навичок. 
          З матеріалами засідань можна ознайомитися у розділі «Професійна педагогічна спільнота» на сайті управління освіти, молоді та спорту за посиланнями:
http://mirgorod-gorono.at.ua/publ/metodob_39_ednannja_vchite ... Read more »

Просмотров: 181 | Добавил: adminavto1208 | Дата: 12.01.2024 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 257 258 »
Архів записів
Календар
«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz