Friday, 19.04.2024, 17:20
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2013 » December » 6 » А нумо, хлопці!
09:57
А нумо, хлопці!

6 грудня наша країна святкує День Української Армії. І саме з нагоди цього свята у затишному актовому залі Центру естетичного виховання зібрались хлопці й чоловіки із загальноосвітніх шкіл міста, щоб продемонструвати спритність та згуртованість, познайомити зі своїми спільними захопленнями, а найголовніше, подарувати усім присутнім впевненість у надійному чоловічому плечі, на яке можна обпертися, не боячись перешкод та негараздів. Вони представляли не тільки свої навчальні заклади, а і свої родини у конкурсі «А нумо, хлопці!»

На початку дійства зі святом усіх привітала начальник відділу освіти Миргородської міської ради Колибельнік Тетяна Миколаївна. Вона висловила надію, що хлопці, які сьогодні є школярами, у майбутньому стануть справжніми захисниками своїх матерів, сестер, коханих дівчат, рідного міста, де проходило дитинство та юність.

Далі на сцені команди – родини змагались у різноманітних конкурсах, застосовуючи свою ерудицію, силу, кулінарні здібності та вміння господарювати. Вони зможуть пришити ґудзики на сорочці, приготувати найсмачніші, найоригінальніші бутерброди, а також будь-яку страву із найнеочікуваніших продуктів.

Чоловіки та хлопці показали, наскільки цікавими і різними бувають чоловічі захоплення, і дали змогу пересвідчитись у тому, що родини, які беруть участь у конкурсі – міцні та дружні. З них потрібно брати приклад.

Журі було дуже важко винести свій вердикт, адже їм потрібно було оцінити найактивніших, найспритніших, найерудованіших, найоригінальніших, найвеселіших, найталановитіших конкурсантів.

І тому у цьому конкурсі справжню перемогу здобули чоловіча міць, сила, спритність, інтелігентність та вірність сімейним традиціям.

Насамкінець Даценко Тетяна Іванівна, голова журі, завідувач методичним кабінетом відділу освіти, вручила дипломи від міського відділу освіти та солодкі пироги від районної профспілкової організації працівників освіти конкурсантам:

Додуху Віталію Олексійовичу та Принципалу Ігорю (Миргородська гімназія імені Т.Г. Шевченка) за перемогу в номінації «Найкращі кулінари»;

            Філіпських Вадиму Володимировичу та його сину Сергію (ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського) за перемогу в номінації «Збереження сімейних традицій у родині»;

Магомедову Сергію Султановичу та Островських Дмитру (ЗОШ №7) за перемогу в номінації «Веселі і завзяті»;

Степаненкам Анатолію Рудольфовичу і Артему (ЗОШ №3) за перемогу в номінації «Родзинка конкурсу»;

Влаху Вадиму Миколайовичу та його сину Артему (ЗОШ №1) за перемогу в номінації  «Найерудованіша родина»;

Павленкам Миколі Петровичу та Віталію (ЗОШ №5) за перемогу в номінації «Найдосвідченіші господарі».

Тож маємо надію, що започаткований методичним кабінетом відділу освіти та міським громадським об’єднанням «Трикутник» конкурс «А нумо, хлопці!» стане традиційним і сприятиме зацікавленості родин у збереженні сімейних традицій, розвитку уміння працювати в команді, згуртуванню різних поколінь навколо ідеї їх єднання на засадах високої духовності української нації.

 

Шевченко І.В., методист методичного кабінету

відділу освіти Миргородської міської ради









Просмотров: 730 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz