Friday, 26.04.2024, 11:23
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » February » 27 » «Crossfit – новітня універсальна система підготовки»
16:39
«Crossfit – новітня універсальна система підготовки»

Рухайся більше – проживеш довше.

Народна мудрість

 

     У наш час всі прагнуть отримати максимум результату якнайшвидше. Чи це взагалі можливо? Адже зазвичай, щоб набрати спортивної форми, треба добре попрацювати! Наразі неабиякої популярності набирає тренування CrossFit.  Під час засідання Школи педагогічної майстерності, яке відбулося  21.02.2018 року в НВК (днз-знз) «Гелікон» (директор Полтавська Д.А.), інструктор з фізичного виховання Супруненко Л.Г. познайомила  присутніх з цією методикою фітнесу.           

       У середині 80- х років колишній гімнаст Грег Гласман вигадав свою власну, оригінальну методику розвитку фізичної сили людини -  CrossFit. Ніхто не міг подумати, наскільки стане популярним комплекс вправ, які між собою не поєднані. CrossFit- це тренування, яке відрізняється високою інтенсивністю і постійною зміною вправ. Головна мета цих занять - покращити фізичну форму, поліпшити роботу серця, судин, дихальної системи, навчити організм швидко адаптуватися до зміни навантажень. За цією методикою можуть займатися люди будь-якого віку з різним рівнем фізичної підготовки. Її  рекомендують всім, хто потребує гарної фізичної форми, кому потрібна сила і витримка.

        Як використовувати  дану методику  в роботі з дітьми саме дошкільного віку, поділилася вихователь старшої групи  «Рукавичка» Омельченко А. М., запропонувавши для перегляду тренування за системою  CrossFit. Вдало підібрані вправи на стільцях, сприяли  розвитку всіх груп м’язів, зробили тренувальний процес цікавим та ефективним.

       З колегами міста, з метою розвитку витривалості, сили, гнучкості, швидкості, координації, балансу, точності, швидкої адаптації до змін навантаження, інструкторами з фізичного виховання Супруненко Л.Г. та Вороніною Н.В. (ДНЗ № 11 «Теремок) був проведений  майстер- клас «Вправи на стільці для схуднення».

      Учасники засідання  змогли  відчути  силу  фізичного навантаження таких вправ і отримали мотивацію для подальшої роботи над собою.

 

Гречка Л.М., методист відділу освіти Миргородської міської ради

 

 

 

Просмотров: 519 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  February 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz