Friday, 26.04.2024, 12:48
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2013 » December » 25 » Дні добрих справ у ЦЕВ
16:12
Дні добрих справ у ЦЕВ

Людина починається з добра

         Дні добрих справ вже традиційно розпочинають цикл Новорічних та Різдвяних свят у Центрі естетичного виховання. Цього року із добрими намірами до вихованців дитячого садка «Яблунька» 11 грудня завітали юні актори естрадного театру мініатюр «Перлинка» з виставою «Вервечка казочок для слухняних діточок». Із неприхованою цікавістю дітлахи поринули у світ казки та ще довго не відпускали казкових героїв, намагаючись познайомитись із ними ближче. А 18 грудня актори театру мініатюр «Перлинка» вирушили у благочинну подорож «Зоряною стежиною» в образі янголів до вихованців гуртків Центру естетичного виховання із місією добра та любові.

19 грудня у нашому закладі розгорнулося цікаве видовище з нагоди Дня Святого Миколая. Усіх гостей цього дня зустрічали вихованці та керівники гуртків декоративно-ужиткового відділу на виставці-розпродажі святкових сувенірів. Цього дня до Центру естетичного виховання на гостину завітали діти-інваліди реабілітаційного центру. Для них дитячий театр мініатюр «Перлинка» (керівник Заливча Л.І.) із радістю показав виставу, а янголи із Святим Миколаєм порадували дітлахів подарунками.

У післяобідню пору у ЦЕВ вирувала яскрава барвиста юрба юних миргородців, яка із захопленням роздивлялася поробки гуртків декоративно-ужиткового відділу, швидко їх розкуповуючи, щоб порадувати своїх рідних та друзів святковим настроєм.

Гарний настрій свята підтримали юні таланти Центру естетичного виховання на святковому концерті –  солісти Зразкової студії естрадного вокалу «Соняшник» (керівник Алексієнко О.В.) та актори дитячого естрадного театру мініатюр «Перлинка».

20 грудня естафету добрих справ продовжив ансамбль спортивного танцю «Престиж» (керівник Бурмістр Л.М.), запросивши тинейджерів міста на благодійний концерт «Святковий вечір».

Цікаво, весело, змістовно зустрічають свята у Центрі естетичного виховання. А попереду – яскраве новорічне дійство із казковими героями та Дідом Морозом і Снігуркою, хороводами та розвагами біля новорічної ялинки.

   

                                         Заливча Л.І., культорганізатор

                                         Центру естетичного виховання







            

Просмотров: 662 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz