Friday, 26.04.2024, 23:46
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2014 » October » 1 » Є така професія – педагог!
10:15
Є така професія – педагог!

Є така професія – педагог!

Щороку, у першу неділю жовтня, Україна відзначає свято людей, чия професія є унікальною. День працівника освіти…Це свято приходить до нас у прекрасну пору. Це час, коли шелестить падолистом осінь, і снує в лузі мереживо квітів, немов даруючи жар любові нашим педагогам.

Це свято тих, хто щодня стоїть перед прицілом сотень допитливих дитячих оченят, палить, як хмиз, нерви, і все ж, веде дітвору на вищі сходинки пізнання, своїм серцем, розумом та невтомною працею, формує людину завтрашнього дня.

Важкий хліб педагога, але як сказав Григорій Сковорода: «Життя наше – це шлях безперервний». І справжній педагог не може перебувати у стані спокою. Він іде по життєвому шляху не сам, а ведучи за руку своїх вихованців. І в цьому - щоденний подвиг справжнього педагога.

Сьогодні ми дякуємо всім педагогам, юним і посрібленим сивиною, людям, які пов’язали свою долю з навчанням і вихованням підростаючого покоління. Кожного ранку радо зустрічають своїх вихованців молоді педагоги навчальних закладів, а серед них: переможець міського конкурсу професійної майстерності «Педагогічний дебют - 2014» Коморна В. В., учитель трудового навчання ЗОШ №3.

Складна професія учителя: і недоспані ночі, недобачені сни, постійна напруженість і знервованість, бо як же не нервувати, коли на твоїй совісті лежить доля дітей, коли від тебе залежить майбутнє. Люблячі, терпеливі, добрі, справедливі, закохані у свою справу. Саме таким є педагогічні працівники навчальних закладів міста: переможці міських конкурсів «Учитель року - 2014» Маслак Л. М., учитель початкових класів СШ №5 та Пелих Р.М., учитель світової літератури ЗОШ №3, «Краща шкільна музейна кімната», Москаленко Н.Г., завідувач музеєм Панаса Мирного ЗОШ №1, Сіряк М. В., завідувач музеєм етнографії ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського. Наставники переможців та призерів обласних та Всеукраїнських етапів предметних олімпіад: Бодрова М.Л., учитель інформатики гімназії ім.. Т.Г.Шевченка, Шевченко І.В., учитель російської мови гімназії ім.. Т.Г.Шевченка, Гараган Н.М., учитель англійської мови СШ №5, Марченко Л.І., учитель української мови і літератури СШ №5, Величко В.Г., учитель фізкультури ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського, Кірічук Ю.П., учитель географії СШ №5, Негруб С.М.,учитель історії СШ №5, Марченко Н.Й., Зайцева А.Ю., учителі англійської мови СШ №5.

Щира вдячність і працівникам позашкільних установ: ЦЕВ, ЦЕНТУМ, СЮТ, СЮТур, ДЮСШ. Дякуючи Вам розвиваються наші юні таланти і запалюються нові зірки перемог. Це ви даруєте своє уміння і таланти своїм вихованцям, відповідаєте за духовне багатство внутрішнього світу наших дітей, робите його неповторним і красивим. Особливі вітання керівнику танцювального колективу «Екзотика» Хоменко А.А., яка стала переможцем міського конкурсу «Краще порт фоліо керівника позашкільної установи».

У цей святковий день не можна не згадати тих, хто очолює педагогічні колективи наших навчальних закладів. Це керівники навчальних закладів, їх заступники навчальної та виховної роботи, методисти дошкільних та позашкільних установ. Адже саме вони є не тільки висококласними професіоналами, але й умілими та успішними керівниками педагогічних колективів, від яких залежить настрій педагогів, створення творчої атмосфери в самому колективі. Серед них: Фененко В.В., директор громадсько активної школи ЗОШ №1 ім. Панаса Мирного, міський координатор ГАШ; Пляшник Л.С., директор ЗОШ №3, учасник Всеукраїнського проекту «Впровадження фінансової грамотності у навчально-виховний процес»; Семенчук В.Ю., заступник директора з навчальної роботи ЗОШ №1 ім. Панаса Мирного, учасник спеціальної дослідницької групи «Філософія лідерства в освіті»; Ботвіновська О.В., завідувач ДНЗ №11 «Теремок», який працює за програмою «Школа сприяння здоров’ю»; Ночна Н.І., директор ЦЕВ, ініціатор багатьох загально - міських акцій та конкурсів.

Дорогі освітяни, у цей осінній святковий день прийміть низький уклін за Ваше чуйне серце, мудрі поради та невтомну працю. Хай ніколи у душі не гасне вогник творчого натхнення, залишайтеся завжди цікавими для своїх вихованців, хай зігріває Вас тепло людських сердець і надихає на вірне служіння дітям.

Т.І.Даценко, завідувач методичним кабінетом відділу освіти Миргородської міської ради.

Просмотров: 607 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  October 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz