Saturday, 20.04.2024, 02:36
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2014 » April » 15 » Екологічний театр «Паросток» - переможець
18:51
Екологічний театр «Паросток» - переможець

     Нещодавно в м. Хорол відбувся зональний етап конкурсу – огляду екологічних агітбригад та театрів–шоу, в якому  прийняли участь кращі  колективи екологічної просвіти з Оржицького, Семенівського, Великобагачанського, Миргородського, Хорольського районів та м. Миргород.

     Честь представити наше місто на цьому поважному заході виборов екологічний театр «Паросток»  Миргородської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 5.

     Творчі роботи колективів оцінювало компетентне журі в складі: Бедніни Віталія Григоровича, директора Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, Сіріченко Інни Анатоліївни, головного спеціаліста Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Лебідь Яни Володимирівни, методиста Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді, Мокляк Аліни Олексіївни, завідувача відділом екології та охорони природи Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

     З метою повного розкриття теми конкурсу – «Збереження першоцвітів“ –  юні учасники використовували  різні прийоми активізації аудиторії, склали та презентували  звіти  про участь в акціях,  спрямованих  на  охорону  та збереження  першоцвітів.

     Компетентне журі відмітило якісну підготовку та гарні результати виступів. Екологічні театри та агітбригади  порушили актуальні нині екологічні проблеми та їх соціальне значення, розповіли про результати проведеної роботи щодо покращення та розв’язання екологічних проблем.

     За результатами конкурсу І місце здобув екологічний театр «Паросток» Миргородської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 5 (керівник – заступник директора з виховної роботи Ярославська Олена Миколаївна), який отримав право змагатися в обласному етапі за здобуття путівки на участь у Всеукраїнському конкурсі-огляді екологічних агітбригад та екологічних театрів–шоу.

     Своїми  художніми  номерами та презентаціями  юннати  довели,  що вони не тільки люблять природу як свідомі та небайдужі громадяни своєї держави, а й сумлінно діляться своїми здобутками із громадськістю.

Директор Миргородського центру еколого-натуралістичної  творчості учнівської молоді  Кір’ян В.В.

 

 

Просмотров: 916 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  April 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz