Friday, 29.03.2024, 09:40
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2013 » October » 16 » Європейський тиждень місцевої демократії
16:23
Європейський тиждень місцевої демократії

Європейський тиждень місцевої демократії

На підтримку ініціативи Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Президент України своїм Указом «Про Європейський тиждень місцевої демократії» від 27.09.2007 року №922/2007 започаткував щорічне проведення такого тижня в Україні. У цьому році Європейський тиждень місцевої демократії відзначається з 14 по 20 жовтня.

У м. Миргороді в ці дні запланована велика кількість заходів, серед них вирізняється своєю актуальністю зустріч представників міської влади із лідерами громадських організацій «Молодіжний парламент м. Миргорода», «Миргородська молодіжна рада» та «За нами майбутнє». Ця зустріч відбулася за ініціативи відділу освіти, відділу у справах спорту, сім’ї та молоді та Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У ході розмови із заступником міського голови Нікітченко А.Б., керуючою справами виконавчого комітету міської ради Гиркою Н.О., секретарем міської ради Кірпосенком К.О. юні активісти дізнались про структуру міської влади, про послуги, які надаються виконавчими органами міської ради, та мали можливість отримати відповіді на хвилюючі їх питання. А, звичайно, питання про те, як стати міським головою, дало зрозуміти, що тут зібрались справжні лідери, які уже мріють про свою значимість для громади.

Пройшовшись коридорами міської ради, юнаки і дівчата побачили портрети людей, які є справжніми патріотами свого міста і зробили неоціненний внесок у його розбудову.

Задоволені екскурсією та розмовою із представниками влади, лідери учнівського самоврядування  повертались із упевненістю, що тільки справжні патріоти рідного міста можуть розраховувати на всебічну підтримку міського голови, його команди та сприяння всім добрим намірам та справам.


                                                                                                                                  Шевченко І.В., методист методичного кабінету                                                                                                                              відділу освіти Миргородської міської ради





Просмотров: 550 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  October 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz