Friday, 19.04.2024, 23:48
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2017 » April » 26 » Фестиваль «Козацький гарт»
15:01
Фестиваль «Козацький гарт»

              20 квітня в рамках обласної Спартакіади школярів  стартував ІІ етап (міський) Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю  «Козацький гарт»,метою якого є зміцнення здоров’я, підвищення  соціальної, рухової активності учнівської молоді,   відродження національних традицій, культурної спадщини українського народу. На цей захід були  запрошені представники відділу освіти,   спорту,   педагоги,  школярі, батьки.  У спортивних змаганнях  взяли участь  збірні команди «Орлик» та «Відважні» навчально-виховного комплексу  «Гелікон». Склад команди 12 чоловік, по одному  хлопчику і дівчинці з 5-9 класів. Підготував школярів до участі у змаганнях  учитель фізичної культури закладу Дейнека П.М. Програма фестивалю складалася з таких видів, як «човниковий біг», стрибок у довжину з місця, стрибки через скакалку протягом 30 с (дівчата), перетягування канату (хлопці), естафета, конкурс знавців історії України, її спортивних досягнень та олімпійського руху.  Головним суддею призначений  Мовчан Л.В., вчитель фізичної культури ЗОШ №7, голова міського методичного об’єднання  вчителів фізичної культури.  

         Змагання пройшли надзвичайно весело, жваво, завзято! Особливе захоплення викликала естафета. По-козацькому швидко та спритно  учасники виконували завдання 10-ти  етапів естафети: «переносили вантаж» - бігли  з двома м’ячами;  ставали  «вершниками» - стрибали з м’ячем, утримуючи його  ногами;  здійснювали «переправу»;  долали перешкоди «через паркан» і  «зигзагом»;  бігли, стрибаючи через скакалку; передавали «булаву» та  ставали «рятівниками», несучи товариша на спині. У фінальній частині фестивалю учасники показали знання з історії України та олімпійського руху за часи незалежності  України.

          Переможець -  команда  НВК «Гелікон» «Орлик» -  представить місто на ІІІ (обласному) етапі фестивалю, який пройде 10-12 травня у смт. Диканька.  Тож побажаємо команді успіхів і перемоги на  цьому святі спорту!

 

 

Силко В.П., методист методичного кабінету відділу освіти Миргородської міської ради

      

Просмотров: 618 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  April 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz