Friday, 29.03.2024, 13:59
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2015 » May » 28 » Загальноміське свято "Віват, олімпійці!"
08:23
Загальноміське свято "Віват, олімпійці!"

«Віват, олімпійці!»

         27 травня в актовій залі міської ради відбулося загальноміське свято «Віват, олімпійці!», на якому вшановували обдарованих дітей міста Миргород. Свято відбулося за ініціативи методичного кабінету відділу освіти та за сприянням міської влади.  Із святом привітав  і нагородив переможців олімпіад з навчальних предметів міський  голова  Соломаха  Сергій  Павлович. Цінними подарунками були нагороджені 15 переможців обласного  етапу Всеукраїнських  олімпіад з математики, англійської мови, хімії, української мови та літератури, російської мови та літератури, інформаційних технологій, біології, географії. Серед нагороджених  Васьковська Ангеліна, учениця 10 класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5, яка здобула дві перемоги з англійської та української мов, та стала переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Я – європеєць». Цьогорічний випускник ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 Коваленко Андрій, який став переможцем з англійської мови та обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Я – європеєць»; Коваленко Анастасія, учениця 10 класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5, посіла ІІ місце в обласному  етапі Всеукраїнської олімпіади з географії та ІІІ місце – з англійської мови;  Аршинова Юлія учениця 9 класу  ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Панаса Мирного, переможець обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з біології. А також  Молочко Олександр, Улізько Юрій, Помогайбіна Валерія, Зарайська Влада,( гімназія імені Т.Г. Шевченка); Скубакова Анастасія, Стабровький Сергій, Лебедь Вікторія, Селюк Ірина та наймолодший переможець в обласному  етапі Всеукраїнської олімпіади з математики Мельничук Володимир (СШ І-ІІІ ст. №5); Троян Борис (ЗОШ І-ІІІ ст. №9 імені І. А. Зубковського); Додонова Валерія (ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Панаса Мирного), які здобули перемоги з різних навчальних предметів у обласному етапі.

        У нашому місті працює  міське територіальне відділення Малої Академії Наук. Його підрозділи   функціонують при загальноосвітніх школах та позашкільних закладах. Члени науково - дослідницьких товариств пишуть наукові роботи у різних відділеннях та відповідних секціях. У  Всеукраїнському  конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук  цього навчального року є свої переможці. До речі, не лише обласного етапу, а й Всеукраїнського. Юних науковців вітала начальник відділу освіти Колибельнік Т.М. та вручила подарунки. Тетяна Миколаївна наголосила на важливості ведення науково-дослідницької роботи. Приємно, що перемогу в Всеукраїнському  конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук  здобули: Оне Ольга, Клепач Олексій, Мищенко Алла (ЦЕНТУМ), Кропивка Юлія (ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Панаса Мирного), Рибалка Ірина (гімназія імені Т.Г. Шевченка).

            Не обійшлося на святі і без привітань тих, хто відкрив юні дарування, допомагав здобувати перемогу. Педагогічних працівників, які підготували олімпійців вітала завідувач методичного кабінету відділу освіти Миргородської міської ради Даценко Т.І., яка подякувала  учителям і наголосила на тому, що Лише мудрий  учитель, який працює творчо і вміє креативно мислити, володіє педагогічною майстерністю, може розпізнати обдаровану дитину та вміє надихнути її на перемогу.

         Свої музичні вітання всім присутнім дарували вихованці Центру естетичного виховання: Народна студія естрадного вокалу «Соняшник» та ансамбль «Калинове намисто».

       Сьогоднішні перемоги  учнів міста Миргорода  є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту.

 Усатенко О.О., методист методичного кабінету

 відділу освіти Миргордської міської ради

 

 

 

Фото загальноміського свята "Віват, олімпійці!"

https://drive.google.com/folderview?id=0B0li6VgTj6NIflB1VldsdXNQcUQ3UXFyYS0wZllScndPd2J3NF92aGI2YkRXYlFQc3ZLOE0&usp=sharing

Просмотров: 678 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  May 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz