Friday, 19.04.2024, 22:30
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » November » 23 » Юна миргородська поетеса Валерія Сергєєва здобула перемогу на ІV обласному конкурсі відеороликів, презентацій та буктрейлерів
11:39
Юна миргородська поетеса Валерія Сергєєва здобула перемогу на ІV обласному конкурсі відеороликів, презентацій та буктрейлерів

   20 листопада в Полтавському ОЦЕВУМі відбувся ІV обласний конкурс відеороликів, презентацій та буктрейлерів серед літературно обдарованих дітей закладів позашкільної та загальної середньої освіти.

   Почесне перше місце у другій  віковій категорії  в номінації «Буктрейлер» журі одностайно присудило учениці 11 класу Миргородської ЗОШ №1 імені Панаса Мирного Валерії Сергєєвій.

    Згідно з умовами конкурсу кожен учасник мав представити на розсуд  поважного журі власну збірку поезій та підготувати буктрейлер, тобто коротенький відеоролик, який несе змістовну інформацію про автора та його видання.

    Оцінювало учасників почесне журі: Вовченко Галина Василівна – поетеса, провідний бібліотекар відділу соціокультурної діяльності Полтавської обласної бібліотеки імені І.П. Котляревського; Каджая Сергій Джумберович – керівник приватної групи розробників програмного забезпечення; Мошенко Сергій Миколайович – фотограф Міжнародного порталу «Geomertria» міста Полтави.

    До створення конкурсного дебютного примірника поетичної збірки під назвою "ГОЛОС" та буктрейлера для участі у даному культурно-освітньому проекті, окрім самої авторки, долучилася також команда друзів та однодумців талановитої юної поетеси. Серед них педагоги та учні ЗОШ №1 імені Панаса Мирного: Кононенко Наталія Анатоліївна – заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель інформатики; Шинкаренко Світлана Володимирівна – заступник директора з виховної роботи, учитель української мови та літератури; учень 11 класу Арсен Шумейко, а також поетеса, громадський діяч Людмила Шумейко.

     Перемога на обласному конкурсі для Валерії Сергєєвої стала черговою сходинкою на поетичному Олімпі.

   Тож вітаємо юну талановиту миргородчанку і бажаємо їй продовжувати дивувати нас своїми творчими доробками, які вражають своєю глибиною, купають у барвах неперевершених слів та образів, проводять крізь невидимі світи, оновлюють і збагачують душі, допомагають відчути Всесвіт на дотик.

Людмила Шумейко, голова Миргородського молодіжного літературного обєднання «Білий Кінь»

 

Просмотров: 422 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  November 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz