Saturday, 20.04.2024, 08:00
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2017 » January » 25 » Ювілей ДНЗ №2 "Оленка"
16:57
Ювілей ДНЗ №2 "Оленка"

  У кожного малюка є дороге серцю місце – рідний дитсадок. Це маленька країна, де свої закони, звичаї, традиції, свята. Найбільше з них – день народження дошкільного навчального закладу.

         Великим святковим заходом відзначив свій ювілей  ДНЗ №2 «Оленка» (завідувач Горбенко Т.Ф.). Нещодавно цій великій і дружній родині виповнилося 45 років. Щоранку, мов гомінливі струмочки, зливаючись в єдиний бурхливий потічок, прямують сюди дівчатка й хлопчики, щоб набратись знань, сил та вмінь. Протягом усіх років його керівники та колектив прагнули  робити заклад затишним і теплим гніздечком для малят нашого міста, аби жилося їм тут цікаво та радісно.

         Дошкільний навчальний заклад №2 «Оленка», який нині налічує 12 груп, розквітнув до невпізнання  і тепер радує діток  та  батьків сучас­ними  просторими   кімна­тами, зручними меблями, казко­вими майданчиками, розмаїттям ігра­шок та розвиваючих ігор. Але найбільшою гордістю за­кладу є його працівники – ті,  хто постійно  дбає про комфорт маленьких вихован­ців,  їх  повноцінний розу­мовий  і  фізичний розвиток,  своєю тур­ботою  зігріває дитячі душі, веде у світ цікавого і прекрасного.  І любові цієї вистачає  на кожну дитину.

          День народження – особливий день, сповнений вітань, подарунків, щирих побажань, очікування дива. Концерт, приурочений даті, колектив «Оленки» підготував із притаманною йому творчою винахідливістю. Історію закладу відтворили завдяки старим фотографіям, які зберігаються в архіві дитсадка та сучасним відеозаписам. Під час святкування  присутні мали змогу подивитись фільм «Нам 45». Цікаво було   спостерігати,  як за час існування  змінювався рідний садочок,  знаходити знайомі  обличчя працівників нинішнього колективу та тих людей, які вже не працюють. Усі були раді зустріти в ошатній залі ветеранів дошкільної освіти:  першого завідувача  Козачук Уляну Павлівну, вихователя-методиста Квашу Світлану Дмитрівну,  вихователів Писаренко Тамару Іванівну, Власенко Надію Федорівну. Скільки  малюків  пройшло  через  їхні руки, скільки віддали вони тепла і ласки кожній дитині!

    Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім скарбом для наступних поколінь педагогів. 

         Сьогодні,  як і 45 років тому, двері дитячого садка гостинно відкриті для дошкільної малечі,  для всіх, хто душу і серце віддає дітям, даруючи їм щасливий світ дитинства.

 

Горбенко Т.Ф., завідувач ДНЗ №2 «Оленка» 

 

 

Просмотров: 426 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  January 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz