Friday, 19.04.2024, 18:50
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2013 » July » 9 » Ювілей «Веснянки»
21:18
Ювілей «Веснянки»
Один із найвідоміших хореографічних колективів Полтавщини – хореографічний ансамбль «Веснянка» відзначив 25 –ти річний ювілей. У «Веснянці» навчається більше 70-ти вихованців віком від 5 до 25 років. Репертуар ансамблю складається з різноманітних постановок народного, сучасного плану, танців народів світу, сюжетних картинок та композицій і на даний час налічує понад 60 хореографічних номерів.
Беззмінним керівником, режисером-постановником, балетмейстером дитячого колективу є талановитий педагог, щира та добра людина Олена Гула. Олена Петрівна – надзвичайно творча людина. Її танцювальні номери завжди вирізняються оригінальним сюжетом та яскравістю постановки. Одним із провідних напрямів на шляху удосконалення творчої майстерності «Веснянки» стали сценічна та концертна діяльність. Лише за останні 3 роки колектив взяв участь у 146 масових заходах та концертах. Колектив співпрацює із освітніми установами нашого міста: ЦЕНТУМом, ЗОШ № 1, промисловим коледжем ім. М.В.Гоголя. Олена Петрівна активно проводить не лише навчальну, а й виховну діяльність. Це і організація благодійних концертів, новорічних ранків, сімейних свят, щорічного відпочинку вихованців та їх батьків у наметовому таборі на березі річки Псел.
 Кожного року колектив підсумовує свою роботу звітним концертом. Олена Петрівна традиційно не лише демонструє на сцені свої здобутки за рік, а й готує цікаві сюрпризи для випускників ансамблю, тепло й зворушливо проводить своїх вихованців у доросле життя. За останні 5 років колектив став лауреатом міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів, володарем Гран-прі Міжнародного фестивалю «Танці з Карпатами». Тож не дивно, що на ювілейний концерт до Палацу культури «Миргород» завітало більше 1500 шанувальників ансамблю «Веснянка», серед яких – випускники колективу різних років, батьки, вихованці, колеги.
 Концертна програма вирізнялася яскравістю, насиченістю, оригінальністю постановок. Родзинкою концерту були танцювальні номери-вітання від випускників різних років: Юлії Солодовник, Сергія Губи, Лілії Кісіль, Тетяни Манофи та багатьох інших. Були і сюрпризи: відео-вітання від випускниці Олени Збарської, яка перебуває на гастролях у Кореї, хореографічні номери від випускників 1994-2000 рр.
З ювілеєм "Веснянку" вітали заступник міського голови Антоніна Нікітченко, начальник відділу освіти Миргородської міської ради Тетяна Колибельнік, начальник відділу культури Миргородської міської ради Лариса Педченко, директор Центру естетичного виховання Наталія Ночна. На кінець концертної програми всі вихованці «Веснянки» із задоволенням смакували святковим тортом, який подарували спонсори колективу.
                                                                                                                                                                                                  Адміністрація ЦЕВ
Просмотров: 966 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  July 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz