Friday, 19.04.2024, 18:12
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2017 » October » 24 » Конкурс-виставка “Молодіжна технічна творчість”
14:35
Конкурс-виставка “Молодіжна технічна творчість”

12-14 жовтня у Горній Оряховиці – місті-побратимі Миргорода –  відбулася конкурс-виставка “Молодёжное техническое творчество”, яка зібрала чимало команд із різних куточків Болгарії та Румунії. На запрошення  організаторів  взяла участь у виставці-конкурсі і команда м. Миргорода у складі директора СЮТ Коморного Андрія та вихованців Стецуна Дмитра, Зінчук Валерії, Грималюка Германа.

Показати свої здібності приїхали учні професійних гімназій, студенти коледжів, університетів та інститутів. Кожна команда прагнула представити свої роботи якнайкраще. Змагання відбувалися  у таких напрямках: механіка, електроніка, машинобудування та робототехніка.

 Експонати виставки розташовувалася  в спортивному залі “Никола Петров”. Організаторами цієї події були фонд “Милен Григоров” та Муніципалітет регіону Горна Оряховиця.

Серед робіт учасників можна було зустріти роботів, еко-автомобіль, саморобні протези, квадрокоптер, перероблений автомобіль, 3D-принтер та багато іншого.

Увагу жюрі та присутніх на виставці привернула і робота нашої станції ― радіокерована модель пожежного катера FLB 40-1. Повністю ручна робота, виконана лише з екологічно чистих матеріалів, не змогла залишити байдужими учасників та гостей виставки.

Протягом конкурсу-виставки учасники спілкувалися між собою, обговорювали свої проекти, обмінювалися досвідом у тому, чи іншому напрямку.

Оцінювало роботи журі, яке очолив проф. Георгій Попов з ТУ - Софії, що вже було великою честю для всіх учасників.

Нагороди вручала заступник міністр освіти Болгарії Таня Михайлова. У церемонії також взяли участь заступник мера Общини Горна Оряховиця Йорданка Кушева і начальник РУО - Велико Тирново  Розалія Лічева.

У  трьох номінаціях визначили по три переможці, іншим командам було вручено дипломи за активну участь та пам’ятні подарунки. Та яким би не був результат, всі учасники отримали великий досвід у своїй роботі.

Конкурс цього року проходив лише вдруге. Сподіваємося, що у майбутньому ця подія буде масштабнішою та збиратиме команди з усіх куточків світу.

                                           Автор Зінчук Валерія

Просмотров: 568 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  October 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz