Friday, 29.03.2024, 09:04
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2014 » December » 16 » Курс на ефективне використання ІКТ в дошкільному навчальному закладі
09:10
Курс на ефективне використання ІКТ в дошкільному навчальному закладі
Курс на ефективне використання ІКТ в дошкільному навчальному закладі

На сучасному етапі модернізації дошкільної освіти одним із важливих напрямів є комп’ютеризація дошкільного навчального закладу. Саме комп’ютеризація закладу допоможе ефективніше організувати освітній процес, відкриє нові можливості комплексного застосування інноваційних технологій у розвитку, навчанні і вихованні дошкільників. «Курс на ефективне використання інформаційно – комунікаційних технологій у дошкільному навчальному закладі» - тема міського семінару вихователів дошкільних навчальних закладів, що відбувся у м. Миргород 12 грудня 2014 року на базі ДНЗ №2 «Оленка» (завідувач Горбенко Т.Ф., вихователь - методист Горєлова В.Ю.)
В план роботи семінару – практикуму були винесені питання впровадження інформаційно – комунікаційних технологій в організаційно - педагогічну, методичну, освітню роботу з дошкільниками та оволодіння практичними навичками в роботі з комп’ютером.
Учасники семінару взяли активну участь у роботі «круглого столу» - «Модернізація освітнього процесу в ДНЗ в умовах інформаційної освіти» (керівник Горєлова В.Ю.), під час якого заслухали інформацію з досвіду роботи ДНЗ №2 «Оленка» та обмінялися досвідом щодо впровадження інформаційно – комунікаційних технологій в своєму дошкільному навчальному закладі.
Відповідальні за сайт ДНЗ презентували сайти дошкільних навчальних закладів міста Миргород. Присутні з цікавістю переглянули сайти, висловили побажання та пропозиції щодо удосконалення роботи, змістового наповнення сайтів ДНЗ.
Під час практичної частини семінару учасники навчилися створювати відео - презентацію за програмою «Моvіе Маkеr», майстер – клас з якого успішно провела вихователь ДНЗ №2 «Оленка» Лобанова Н.М.
У методичну скарбничку педагоги – дошкільники поклали пам’ятку «Правила написання інформаційного повідомлення для веб – сторінки» та прийняли методичні рекомендації щодо ефективного використання інформаційних технологій в освітній діяльності ДНЗ.

Силко В.П., методист міського методичного кабінету відділу освіти Миргородської міської ради
Просмотров: 589 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz