Thursday, 02.05.2024, 03:07
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2023 » December » 5 » Майстер -клас для вихователів закладів дошкільної освіти Миргородської МТГ «Thinglink: створення інтерактивних живих плакатів»
14:12
Майстер -клас для вихователів закладів дошкільної освіти Миргородської МТГ «Thinglink: створення інтерактивних живих плакатів»

Сучасне покоління зростає у цифровому суспільстві. Це діти, які знайомляться з комп’ютерною технікою раніше, аніж починають читати. Тож одним із пріоритетних завдань сьогодення є навчити їх вільно орієнтуватися в інформаційному просторі, нестандартно мислити, працювати у динамічних умовах. В наш час не можна уявити собі організацію освітнього процесу без використання інформаційно-комунікаційних технологій.

Для того, щоб ефективно використовувати ІКТ у роботі з дітьми, з батьками вихованців, вільно орієнтуватися у цифровому середовищі, педагогу потрібно постійно вдосконалювати свою інформаційно-комунікаційну компетентність. З цією метою 28 листопада 2023 року на базі ЗДО №2 «Оленка» (ясла-садок) комбінованого типу Миргородської міської ради Полтавської області було проведено засідання професійної педагогічної спільноти вихователів закладів дошкільної освіти Миргородської МТГ у формі майстер-класу «Thinglink: створення інтерактивних живих плакатів». Інтерактивний плакат – це своєрідна дидактична картина, що окрім зображень може містити звуки та відео. Горєлова В.Ю., вихователь-методист, презентувала досвід роботи педагогів щодо організації освітнього процесу з використанням цифрових технологій. У цьому закладі створена ініціативна група «ІКТ», робота якої зосереджена на систематизації, оновленні та поповненні інформаційних ресурсів освітнього процесу, розширенні знань педагогічних працівників про освітні платформи для дистанційної роботи, формуванні вмінь використовувати цифрові освітні ресурси у роботі як педагогічний технічний засіб.

Марченко Н.В., вихователь ЗДО №2 «Оленка», під час проведення майстер-класу «ThingLink: створення інтерактивних живих плакатів» навчила присутніх створювати інтерактивний живий плакат за темою тижня «Пес Патрон», який потім педагоги використають під час проведення занять та виховних заходів.

А вихователі Головко О. Ю. та Жигалко С.Г. навчали учасників створювати мультимедійні ресурси: електронну книгу, дидактичну гру в Power Point та дошку Padlet.

Під час обговорення присутні подякували організаторам заходу за цікаву, продуктивну, пізнавальну, потужну зустріч.

Матеріали заходу можна переглянути за посиланням.

  

Наталія Парфенчик,

вихователь-методист ЗДО № 5 «Сонечко»,

 керівник ППС вихователів

Просмотров: 186 | Добавил: adminavto1208 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2023  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz