Saturday, 20.04.2024, 04:20
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2020 » October » 30 » Методичні об'єднання в онлайн-форматі вчителів хімії, географії, економіки, біології, екології, основ здоров’я та природознавства
15:38
Методичні об'єднання в онлайн-форматі вчителів хімії, географії, економіки, біології, екології, основ здоров’я та природознавства

         З 27 по 29 жовтня 2020 року в онлайн-форматі відбулися методичні об’єднання вчителів хімії, географії, економіки, біології, екології, основ здоров’я та природознавства.

         Сьогодення ставить перед нами свої виклики. Через пандемію коронавірусу весь світ шукає альтернативні шляхи для економічного та соціального життя. І галузь освіти – не виняток, для нас важливо, щоб освітній процес тривав та був якісним і безпечним. Як показує практика, дистанційне навчання – це потреба та неминучість. Тому і наші методичні об’єднання  присвячені дистанційному навчанню як сучасній освітній технології.

         На засіданнях  було розглянуто Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти, яке розширює можливості для навчання учнів під час карантину та в інших надзвичайних обставинах.

         Кожен учитель нашого міста, відповідно до потреб і маючи педагогічну свободу у виборі методів, використовує ті онлайн-інструменти, які йому зручні. Має власний досвід та залюбки поділився зі своїми колегами: Плотнікова І.В., учитель хімії ЗОШ №9, «Змішане навчання як напрям сучасної системи освіти»; Кулик О.В., учитель географії НВК (днз-знз) «Гелікон», «Корисні мобільні додатки»; Логащук Т.І., вчитель географії ЗОШ №1 «Особливості дистанційного навчання: досвід та поради»; Марченко С.В., учитель біології ЗОШ №3, «Медіаграмотність на заняттях із біології»; Мирошниченко В.А., вчитель біології ЗОШ №1, «Віртуальний урок на платформі «Моя школа».

         Усі учасники онлайн-конференції були залучені до  вікторини «Відгадай країну»  та квесту «Школи світу», а  запропоновані форми роботи можна використовувати в дистанційному навчанні при створенні завдань для учнів.

Наталія Погибко, методист методичного кабінету відділу освіти

Миргородської міської ради

     

 

 

Просмотров: 298 | Добавил: Nata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  October 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz