Friday, 26.04.2024, 21:41
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2017 » December » 11 » Методичний фестиваль «Здоров’язберігаючі технології»
14:48
Методичний фестиваль «Здоров’язберігаючі технології»

       30.11. 2017 р. у ДНЗ №12 «Світлячок» загального розвитку (завідувач Юрченко С.Д.) проведено засідання педагогічної ради на тему «Аспекти педагогічної діяльності щодо формування основ здоров’язберігаючої компетентності у дітей дошкільного віку», на яке була запрошена Гречка Любов Михайлівна, методист методичного кабінету відділу освіти Миргородської міської ради.

        Керівник закладу підбила підсумки щодо виконання рішень попередньої педагогічної ради. Розуміючи значимість та актуальність обраної теми, сприяючи ефективному використанню вихователями інноваційних форм і методів роботи щодо сучасних оздоровчих методик, Світлана Дмитрівна запропонувала засідання педагогічної ради провести у нетрадиційній формі методичного фестивалю. Згідно з річним планом, у період з 02.10.2017р. по 24.11.2017р., був проведений конкурс серед педагогів закладу «Впровадження інноваційних здоров’язберігаючих технологій в освітній процес», переможцями якого були визнані вихователь групи раннього віку Купенко Оксана Сергіївна та вихователь групи дітей середнього дошкільного віку Ванда Тетяна Василівна, за що нагороджені подяками.

       Практичний психолог Бешта Віка Віталіївна у своїй доповіді «Охорона життя та зміцнення здоров’я дітей дошкільного віку з урахуванням їхніх психофізичних особливостей» висвітлила принципи оздоровчої спрямованості, відповідно яких у закладі створено здоров’язберігаюче середовище. Воно сприяє підвищенню тонусу нервової системи, формуванню позитивних емоцій та вироблення у дітей стійкості до стресових ситуацій навколишнього середовища.

        Роль ведучої методичного фестивалю «Здоров’язберігаючі технології» виконала вихователь-методист Лобанова Неля Миколаївна, спланувавши практичну частину нетрадиційного засідання. Педагоги збагатилися знаннями щодо різноманітності оздоровчих технологій , технік за допомогою підібраних та підготованих вправ, ігор, гімнастик та повправлялися у впровадженні оздоровчих технологій в освітній процес. Виконуючи вправи ,учасники засідання ніби поринули у дитинство, а насправді - обмінялися досвідом, думками, дізналися про розмаїття видів та методів роботи з дітьми, підвищили рівень професійної майстерності, що сприяло власному акмеологічному розвитку.

          Гречка Любов Михайлівна, методист методичного кабінету відділу освіти,підводячи підсумки засідання педагогічної ради, наголосила і надалі використовувати нетрадиційні форми роботи з колегами, що сприяє згуртуванню колективу однодумців, творчій праці педагогів у поєднанні з художньо- естетичним розвитком дітей дошкільного віку та є потребою сьогодення як відображення інноваційних тенденцій розвитку сучасної освіти. Рішенням педагогічної ради було ухвалено: педагогам продовжувати впровадження та застосування в освітньому процесі з дітьми інноваційних здоров’язберігаючих технологій у поєднанні з художньо-естетичним розвитком як основним напрямком діяльності дошкільного закладу. Лобанова Н.М., вихователь-методист ДНЗ №12 «Світлячок»  

Лобанова Н.М.,

вихователь-методист

ДНЗ №12  «Світлячок»

 

Просмотров: 586 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz