Wednesday, 24.04.2024, 19:45
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2017 » August » 30 » Міська серпнева педагогічна конференція
13:06
Міська серпнева педагогічна конференція

     29 серпня 2017 в ошатній залі Центру естетичного виховання  традиційно відбулася міська серпнева педагогічна конференція. Гостями заходу були А.Б.Нікітченко, керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради та І.В.Шевченко, голова Миргородської міської профспілкової організації працівників освіти і науки України. У залі присутні депутати Миргородської міської ради: В.В.Фененко, В.М.Прокопенко, С.М.Горобець,    В.Л.Ніколаєнко. На цей захід також запрошені представники педагогічних колективів Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В.Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, Миргородського професійно-технічного училища №44, Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІІ ступенів для дітей зі зниженим слухом, Дитячо-юнацької спортивної школи.

    На конференцію виносилося єдине  питання: Про підсумки роботи відділу освіти та педагогічних колективів міста у 2016-2017 навчальному році та основні завдання на наступний навчальний рік.

   З вітальним словом до присутніх звернулася А.Б.Нікітченко, керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради.

   Підсумки роботи 17 навчальних закладів міста підвела Т.М.Колибельнік, начальник відділу освіти Миргородської міської ради.

   Про здобутки у 2016-2017 навчальному році МХПК розповів В.В.Лупашко, завідувач навчально-методичного кабінету Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В.Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

  Продовжив конференцію В.П.Цибулько, заступник директора з навчально-виховної роботи Миргородського професійно-технічного училища №44, який доповів про зміни, що відбулися у ПТУ №44.

   Зі спортивними перемогами різних рангів присутніх познайомила В.Л.Макушенко, директор Дитячо-юнацької спортивної школи.

    Підсумки роботи міської організації профспілки працівників освіти підвела І.В.Шевченко, голова Миргородської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

     Віднайти себе у стрімко змінюваному часі, примножити свої здобутки та досягнення, залишатися оптимістами та прагнути досконалості у всьому побажала Ю.В.Невєрова, завідувач методичного кабінету відділу освіти Миргородської міської ради.

    І, звичайно, багато-багато нагороджених педагогів, які упродовж року були найактивнішими, показали найвищі результати, відзначилися у конкурсах.

    Організатори заходу не оминули увагою нових вчителів, які вперше отримують у навчальних закладах трудові книжки; познайомили присутніх із змінами у адміністраціях навчальних закладів.

      З особливим теплом представники методичного кабінету та профспілки звернулися до вчителів, які завершують свою педагогічну діяльність. Подякували за те, що дарували впевненість у своїх силах вихованцям та школярам, вели їх до перемог, навчали не тільки своєму предметові, а життю в цілому. 

        Свої музичні вітання дарували присутнім вихованці Центру естетичного виховання.

      Методичний кабінет висловлює подяку за допомогу у проведенні міської серпневої педагогічної конференції

колективу Центру естетичного виховання (директор А.А.Хоменко),

колективу Центру еколого-натуралітичної творчості учнівської молоді на (в.о. В.М.Прокопенко),

О.М.Ярославській, заступнику директора  з виховної роботи СШ№5.

Методичний кабінет

Фотозвіт про проведення серпневої конференції

Просмотров: 532 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  August 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz