Friday, 19.04.2024, 20:15
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » November » 28 » Написання проекту: генерація ідей, робота в команді
13:43
Написання проекту: генерація ідей, робота в команді

"Написання проекту: генерація ідей, робота в команді" - саме такою була тема постійнодіючого семінару для директорів, заступників директорів та методистів закладів позашкільної освіти, який відбувся 28 листопада в актовому залі відділу освіти. Питання цікаве і важливе, адже спробувати свої сили в написанні проектів більшість із позашкільників не наважується. Страх перед невідомим, нерозуміння того, як вибрати проект, як його представити, щоб за нього проголосували, зупиняє. Тож ми спробували налаштувати позашкільників зробити крок назустріч написанню проектів та участі в конкурсах проектів у рамках міських програм "Місто активних громадян" та "Громадський бюджет". 

Педагоги познайомилися з поняттями "проект", "грант", отримали практичні поради щодо оформлення проекту, його складових, дізналися про SMART-модель, розроблену німецьким ученим Пітером Друкером, яка допомагає оцінити ідею і визначити реальність втілення її в життя.

Головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Саєнко Анна Олексіївна розповіла про осбливості міських програм "Місто активних громадян", "Громадський бюджет" та дала вичерпну інформацію, як взяти в них участь. 

Директор СЮТур Ніколаєнко Василь Ленардович поділився досвідом участі у згаданих вище конкурсах проектів.

Представники закладів позашкілля мали змогу на практиці спробувати проаналізувати проблеми закладів, виділити проект, який би хотіли втілити в життя, та з'ясувати, які сильні сторони колективу однодумців та зовнішні можливості можуть допомогти просуванню проекту, а що може цьому завадити. 

Захід показав, що питання, підняті на ньому, важливі для позашкільників і, звичайно, варті уваги. Маємо надію, що наша зустріч надихне педагогів на розробку ідей та участь у конкурсах проектів. Адже потрібно пам'ятати повчальну історію про Майстра і його учня: "Одного разу учень запитав у Майстра: «Майстре, а чи довго чекати змін?», і отримав відповідь: «Якщо чекати – то довго».   

Шевченко І.В., методист методичного кабінету відділу освіти

 

 

 

 

Просмотров: 357 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  November 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz