Thursday, 25.04.2024, 19:59
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2016 » December » 15 » Ними пишається миргородська педагогічна громада
21:35
Ними пишається миргородська педагогічна громада

Відомий  поет С.Л. Соловейчик дуже влучно писав про вчителя: «Він актор, але його глядачі і слухачі не аплодують йому. Він скульптор, але його роботи ніхто не бачить. Він лікар, але його пацієнти рідко дякують за лікування та далеко не завжди бажають лікуватися. Де ж йому взяти сили для щоденного натхнення? Тільки в самому собі, тільки у свідомості величі своєї справи».

Професія вчителя воістину благородна і складна. Навіть не професія – справжнє покликання. І це насправді так.

Ось і закінчився перший міський тур конкурсу «Учитель року - 2017» — грандіозний захід, який сприяв виявленню у всіх представлених номінаціях найбільш креативних та компетентних вчителів Миргорода, наданню їм підтримки, підвищенню статусу педагогічних працівників у суспільстві та престижу роботи вчителя і найважливіше - поширенню кращого педагогічного досвіду серед вчителів міста.

         У цьому році формат конкурсу на міському етапі було дещо змінено. Конкурсанти   презентували власний досвід роботи, пройшли  фахове тестування. Більшість учасників показали високий рівень теоретичної та методичної підготовки, продемонстрували уміння володіти сучасними інформаційно - комунікативними засобами, довели свою   неординарність та вміння  переконувати та доводити власну точку зору. Кожен з номінантів провів відкритий урок, презентував практичні розробки, які, на їхню думку, допомагають учням засвоїти краще програмовий матеріал, продемонстрував родзинки своєї педагогічної майстерності у випробуванні «Майстер – клас».

        Члени журі оцінювали ерудицію педагогів, креативне та асоціативне мислення, емоційність, артистизм, вміння користуватися невербальними прийомами. Учителі розкривали свої педагогічні секрети й демонстрували почуття гумору.

        За рішенням журі переможцями конкурсу стали: у номінації «Біологія» - Марченко Світлана Володимирівна (ЗОШ № 3), у номінації «Музичне мистецтво» - Магденко Людмила Євгенівна (ЗОШ № 3), у номінації «Початкова освіта» - Чижевська Ірина Володимирівна (гімназія імені Т.Г.Шевченка). Саме вони візьмуть участь у відбірковому другому (обласному) турі конкурсу на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського.

    Тож бажаємо від усієї миргородської педагогічної громади нашим переможцям успіхів у відбірковому  етапі другого обласного туру, творчих злетів, вдячних учнів та задоволення від роботи.

Кічайкіна В.В., методист методичного кабінету міського відділу освіти Миргородської міської ради

       

Просмотров: 655 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz