Wednesday, 24.04.2024, 01:24
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2014 » December » 12 » Новини з ЦЕВ
10:07
Новини з ЦЕВ

ЯКЩО НЕ МИ, ТО ХТО Ж?..

 

                                                                                                                                                      Я переконався, що добра

                                                                                                                                                     більше в десять разів, ніж зла…  

                                                                                                                                                                                  Януш Корчак

         Нелегкі часи переживає сьогодні наша держава: Революція гідності, війна на сході, які забрали і забирають тисячі життів; соціальні та економічні проблеми. Здається, в цьому хаосі можна втратити все: віру, надію, любов, людяність, співчуття… Реалії життя боляче б’ють по наших серцях і душах, сповнюючи їх і болем, і стражданнями, і радістю, і людяністю.

         Люди старшого покоління ще з років Великої Вітчизняної війни не пам’ятають такого потужного підйому патріотизму, національної гордості, відданості своїй державі, своєму народу, своїй родині. Мабуть, у таких герцях і пізнається справжня сутність кожного з нас.

         Центр естетичного виховання відділу освіти Миргородської міської ради ніколи не стояв осторонь подій, які відбувалися чи відбуваються в державі, у нашому місті. Педагогічний колектив, очолюваний депутатом міської ради Н.І. Ночною, часто ініціює проведення як міських, так і внутрішньошкільних акцій та заходів національно-патріотичного спрямування. Так 20 вересня цього року ми взяли участь у загальноміській акції «Мир-город за мир в Україні» по збору коштів та теплих речей для воїнів, які перебувають у зоні АТО; 10 жовтня батьківський та дитячий актив ЦЕВ ініціював проведення благочинної акції «Серце воїна захистимо любов’ю» по виготовленню оберегів для українських солдат; 29 листопада небайдужих миргородців та гостей міста на благодійний концерт «Переможемо разом!» зібрав Народний ансамбль народного танцю «Променад» (керівник Андрій Матвієнко). На зібрані кошти закуплені та відправлені необхідні для наших захисників речі.

         А 5 грудня у стінах ЦЕВ вирував фестиваль кулінарних виробів «Вари, вари, горщику!», на який ми запросили 50 військових, які охороняють наше місто.

         Діти, батьки, педагоги Центру з величезним ентузіазмом готувалися до зустрічі з нашими гостями: вихованці гуртка «Перлинка» (керівник Людмила Заливча), Народного ансамблю народного танцю «Променад» (керівник Андрій Матвієнко), Народної студії естрадного вокалу «Соняшник» (керівник Олена Алексієнко), Зразкового хореографічного ансамблю «Веснянка» (керівник Олена Гула) провели цікаву тематично-концертну програму; а в холах вирував справжній ярмарок кулінарної смакоти. Чого там тільки не було: пиріжки, пироги, вареники, млинці, каші, пампушки, і все це – для наших воїнів! А якими схвильованими заходили до нашого закладу військові, коли всі присутні зустрічали їх оплесками, посмішками, вигуками: «Молодці!», «Ми вами пишаємося!».

      Кулінарну майстерність дітей та батьків оцінювало журі на чолі з методистом ЦЕВ Ларисою Хабошею, до складу якого ми запросили директора Станції юних техніків А.С. Коморного та двох військових. Кожен гурток отримав грамоти за різними номінаціями. Хочеться подякувати всім керівникам гуртків закладу, технічному та обслуговуючому персоналу за відмінну організацію заходу, за особистий вклад у спільну справу.

         А після театралізованого дійства дітлахи із задоволенням пригощали гостей своїми виробами. Якою радістю і любов’ю до дітей світилися очі військових! Деякі так і говорили: «Спасибі вам, ми ніби вдома побували, з власними дітьми поспілкувалися!». Кулінарні вироби, які залишилися, ми запакували у ящики та передали тим воїнам, які не змогли бути присутніми на нашому святі.

         Не було байдужих на цьому заході: адже немає чужої біди, хто, якщо не ми, допоможе своєму сину, брату, батьку?! Адже земля у нас єдина – Україна.

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Центру естетичного виховання Валентина Григорівна Чемара

Просмотров: 494 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz