Thursday, 28.03.2024, 13:03
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2018 » July » 4 » Плідні канікули вчителів іноземних мов
20:42
Плідні канікули вчителів іноземних мов

27-29 червня 2018 року освітяни з усіх куточків України зібралися на VI конференцію Асоціації учителів англійської мови «Ефективні методи та вміння навчання англійської мови в Новій українській школі. Обмін досвідом» за підтримки Сієна коледжу та організації «Американці за демократію в Україні» у м. Миргороді.

До заходу долучилися учительські спільноти Бучача, Ужгороду, Одеси, Охтирки, Дніпра, Кропивницького, Ковеля та Миргорода. Дуже важливо, що своїми знаннями та вміннями поділилися 5 сертифікованих тренерів Нової української школи.

Конференція була присвячена передовим досягненням теорії та практики викладання іноземної мови, її розклад був дуже насиченим: презентації, тренінги, комп’ютерне навчання, творча співпраця учителів міст та учителів сільських шкіл, які були запрошені на конференцію.

Окрім навчання, учасники конференції мали змогу ознайомитися з культурною спадщиною нашого краю, відвідали Опішнянський центр гончарства, Дібрівський кінний завод та курорт «Миргород». Гості міста були зачаровані красою та гостинністю миргородців.

На конференції  були присутні начальник відділу освіти Миргородської міської ради Колибельник Т.М., методист ПОІППО Шарій-Якубовська Є.І. та директор Миргородської спеціалізованої щколи I-III ступенів №5 Горобець С.М. Усі вони оцінили високий академічний рівень конференції, визнали професіоналізм виступаючих та зазначили важливість таких конференцій для учителів міста.  Також подякували Зайцевій А.Ю., голові Асоціації учителів англійської мови Полтавської області, та її команді, вчителям МСШ №5 за підготовку Всеукраїнської конференції та за розповсюдження передового досвіду викладання іноземної мови, що особливо важливо в час реформування освіти.

 Конференція закінчилася, але всі її учасники повернулися додому з новими знаннями, ідеями та вміннями, якими вони поділяться зi своїми колегами. Це і є найкращим підсумком зібрання.

 

 

 

Просмотров: 573 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  July 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz