Friday, 19.04.2024, 15:04
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2016 » December » 21 » ​Подарунок святого Миколая
08:16
​Подарунок святого Миколая

        Відкриття басейну в дошкільному навчальному закладі №11 «Теремок» з нетерпінням чекали всі: діти, працівники, батьки вихованців. І ось цей день настав!  19 грудня, в День святого Миколая, після трирічної перерви  відновив  роботу  реконструйований плавальний басейн. Цій радісній події передувала  величезна  і копітка робота з проектування, ремонту  та  облаштування об’єкта. Вартість реконструкції сягнула більше одного  мільйона  гривень! 500 тисяч надійшло з державного бюджету за сприяння народного депутата Павла Кишкаря, інша частина коштів - із міського бюджету. Завдяки старанній роботі будівельного підприємста «Ран-ко» басейн знову запрацював у дитячому садку. В оновленому приміщенні замінено вікна, двері, встановлено вентиляцію, пункт нагріву та фільтрації води,  обкладено стіни  кахелем,  а ємкість басейну – плівкою ПХВ. По-сучасному облаштовані допоміжні приміщення: душові та туалетні кімнати, роздягальня, кабінет інструктора з фізвиховання. Для навчання  плаванню  придбано сучасне обладнання та ігровий  інвентар.

           На  святковому відкритті   були присутні міський голова Соломаха С.П., начальник відділу освіти Колибельнік Т.М., головний інженер  будівельного підприємства «Ран-ко» Дупак В.В., голова батьківського комітету Зелинська Т.В.,  представники засобів масової інформації, педагоги, батьки та вихованці дошкільного закладу. Мер міста привітав усіх із радісною подією та відзначив, що міська влада робить все можливе для  створення  оптимальних  умов для розвитку, навчання і виховання підростаючого покоління, для збереження і зміцнення здоров’я малечі. І реконструкція басейну в дитячому садку - тому підтвердження. До цієї події дошкільнята разом з інструктором з фізвиховання Вороніною Н.В.  підготували  святковий фізкультурний концерт: танок мажореток, комплекс вправ з  фітбол-аеробіки та  джампінгу.

         Після всіх вітань присутніх було запрошено до оновленого приміщення басейну. Тут  міський голова Сергій Соломаха  разом із завідувачем закладу Оксаною Ботвіновською,  головним інженером будівельної фірми Віталієм Дупаком перерізали символічну червону стрічку. З великим  задоволенням малята вперше купалися, гралися у воді під керівництвом   інструктора  з плавання  Станіслава Вітренка.  

      Завідувач дошкільного навчального закладу подякувала міській владі, народному депутату Кишкарю П.М., будівельній фірмі «Ран-ко»  за підтримку, а головне - за належне фінансування, за майстерно виконану модернізацію об’єкту. Адже для колективу ДНЗ, що  працює  в проекті  «Школа сприяння здоров’ю», наявність функціонуючого басейну буде надійною запорукою в оздоровленні та загартуванні  дитячого організму. Майже 300 вихованців дошкільного закладу матимуть змогу двічі  на тиждень  навчатися плаванню, правилам поводження на воді,  освоювати нову здоров’язберігаючу технологію – аквааеробіку. Після побудови автономного входу  до приміщення басейн зможе прийняти  для оздоровлення діток з інших навчальних закладів та реабілітаційного центру міста.  

      Присутній на святі Святий Миколай побажав більше відкриттів та добрих справ у новому році, здоров’я, благополуччя та  злагоди в кожній  родині!

 

Силко В.П., методист ММК відділу освіти Миргородської міської ради

      

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Просмотров: 616 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz