Thursday, 25.04.2024, 03:12
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2016 » April » 6 » Пошуковий загін «СКІФ» - переможець 33 обласного зльоту юних краєзнавців
18:07
Пошуковий загін «СКІФ» - переможець 33 обласного зльоту юних краєзнавців

       З 16 по 18 березня 2016 року в Полтаві проходив 33 обласний зліт краєзнавців та активістів музеїв при навчальних закладах. Тут у дружнє коло зібралися  кращі вихованці пошуково-краєзнавчих об’єднань та активісти музеїв, щоб обмінятися ідеями, поділитися досвідом пошуково-дослідницької та музейної роботи.                                                          

     Честь Миргорода захищали вихованці пошукового загону «СКІФ» Миргородської міської станції юних туристів: Березовець Павло, Должанова Вероніка, Михайловська Олена та Вербовик Анастасія.                                                                        

       Цього року на захід прибуло 120 учасників із 17 районів і міст Полтавської  області.                                                               

      У перший день перед відкриттям зльоту у фойє центру Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді була організована виставка з досвіду роботи «Досягнення юних краєзнавців та активістів музеїв при навчальних закладах», де учасники зльоту представили матеріали про діяльність пошуково-краєзнавчих об’єднань за обраною темою, роботу музеїв різних профілів при навчальних закладах.                                                              

     Виставка миргородських краєзнавців, що розповідала про наше місто та річку Хорол, була визнана найкращою. Та так і мало бути, адже дітьми були представлені цікаві документи та фотоматеріали, що підтверджували різноманітні форми та методи краєзнавчих досліджень.  До речі сказати, дитяча робота під назвою «Не той тепер Миргород, Хорол-річка не та…» спочатку перемогла у міському, потім в обласному і насамкінець у Всеукраїнському конкурсі краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна».                                        

     Поряд з виставкою відбулася благодійна акція «Учасники обласного зльоту – воїнам АТО». У рамках акції проводився збір коштів, листівок, малюнків до «Скриньки Добра».            

      Миргородці, разом з  дітьми з інших районів,  охоче долучилися до поробок, всім хотілося зробити маленького оберега-янгола і прикріпити до нього сердечко з побажанням нашим бійцям добра, миру і скорішого повернення додому.

     Подарунки та кошти (700 грн.) передані волонтерам громадської організації «Полтавський батальйон небайдужих» для  підтримки учасників антитерористичної операції з Полтавської області.                                                             

   17 березня матеріали своїх досліджень діти представили на творчих майстернях: «Історичне краєзнавство», «Природниче краєзнавство», «Фольклор та етнографія», «Досвід роботи музеїв при навчальних закладах».  Кожній делегації для захисту своєї пошуково-дослідницької відводилося 10 хвилин, а також необхідно було відповісти на запитання членів журі.              

      На відмінно справилися зі своїм завданням миргородські дослідники, отримавши найбільшу кількість балів серед усіх учасників за напрямком  «Природниче краєзнавство».                    

      Під час екскурсійної програми учасники зльоту відвідали музеї військових конфліктів ХХ століття та військ зв’язку Збройних Сил України.                                                

    Переможці та лауреати зльоту нагороджені призами і грамотами Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації.

І.І. Кіріченко, методист Миргородської міської станції юних туристів, керівник пошукового загону «СКІФ»

Директор Полтавського обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Комісар С.В. нагороджує  вихованців пошукового загону  «СКІФ» (зліва на право: директор ПОЦТКум С.В. Комісар, Березовець Павло, Должанова Вероніка, Михайлівська Олена, Вербовик Анастасія, керівник пошукового загону І.І. Кіріченко).

Просмотров: 803 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  April 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz