Thursday, 25.04.2024, 17:03
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2013 » October » 9 » Посміхнемось щиро Вишні
13:47
Посміхнемось щиро Вишні

Посміхнемось щиро Вишні

 Остап Вишня… Під таким ім’ям увійшов у літературу незрівнянний сміхотворець Павло Михайлович Губенко, видатний майстер слова і великий громадянин.

Саме йому присвячено щорічний конкурс юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, який проводиться з метою виховання у підростаючого покоління любові до рідного слова, мистецтва, розвитку творчих здібностей учнівської молоді та підтримки обдарованих дітей, шани до талановитого українського сатирика і гумориста Остапа Вишні.

Конкурс проходив 9 жовтня у затишному залі Центру естетичного виховання. Усі присутні мали можливість поринути в атмосферу сміху та запалу. Ще до початку змагань стало зрозуміло – сумувати точно не доведеться!

Надзвичайно складно оцінювати дитяче мистецтво, художні читання. Але вельмишановне журі об’єктивно підійшло до цього. У його складі були: Даценко Тетяна Іванівна – голова журі, завідувач методичним кабінетом відділу освіти Миргородської міської ради; Яшна Любов Миколаївна – головний спеціаліст відділу освіти Миргородської міської ради та Таран Ірина Миколаївна – спеціаліст відділу культури Миргородської міської ради.

            По завершенню конкурсної програми члени журі поділилися враженнями від цікавого дійства і нагородили учасників та переможців дипломами і грамотами та вручили дітям подарункові комплекти із символікою Миргорода від міської ради.

 Грамоти за участь отримали Цись Олег (ЦЕВ, естрадний театр мініатюр «Перлинка»), Мельничук Володимир (СШ №5),  Недокус Єлизавета (ЗОШ №7), Клепач Олексій (СШ №5), Юрченко Катерина (ЗОШ №7) та Шаповал Ольга (Миргородська гімназія імені Т.Г. Шевченка). Переможцями стали Шумейко Арсен (ЗОШ №1 імені Панаса Мирного), Драгіна Аліна (ЦЕВ, естрадний театр мініатюр «Перлинка») та Перебийніс Ростислав (ЗОШ №1 імені Панаса Мирного).

Кращі учасники цього конкурсу представлять м. Миргород в обласному етапі конкурсу, що пройде у славній Полтаві.

Тож із впевненістю можна сказати, що освіта м. Миргорода робить усе можливе для реалізації ініціатив Президента щодо всебічного розвитку кожної дитини, намагається розкрити творчі здібності учнівської молоді та підтримує обдарованих дітей.

 

Шевченко І.В., методист методичного кабінету

відділу освіти Миргородської міської ради

Просмотров: 645 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  October 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz