Thursday, 25.04.2024, 23:14
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2021 » October » 11 » Практичний семінар «Планування  роботи закладу дошкільної освіти – рух до покращення якості освітньої діяльності»
16:05
Практичний семінар «Планування  роботи закладу дошкільної освіти – рух до покращення якості освітньої діяльності»

Практичний семінар «Планування  роботи закладу дошкільної освіти – рух до покращення якості освітньої діяльності»

   8 жовтня 2021 року в приміщенні відділу освіти відбувся практичний семінар для вихователів-методистів ЗДО та заступників директорів з навчально- виховної роботи (структурних підрозділів ЗДО) Миргородської міської територіальної громади за темою: «Планування  роботи закладу дошкільної освіти – рух до покращення якості освітньої діяльності».

     План роботи закладу дошкільної освіти є основним документом, що дозволяє здійснювати ефективні дії, які сприяють формуванню внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Кожен заклад самостійно обирає спосіб створення річного плану. Досвідом, як планувати роботу на рік у ЗДО за напрямами внутрішньої системи забезпечення якості освіти,  відповідно до рекомендацій Державної служби якості освіти, поділилася Василенко Наталія Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи ОЗО «Хомутецька гімназія». Вона наголосила, що план має містити взаємопов’язані розділи, зміст яких сприяє реалізації річних завдань. Правильно визначені й чітко сформульовані завдання на новий навчальний рік – не лише основа цілеспрямованого планування діяльності закладу, а й запорука його успішного виконання.

    Яким має бути планування освітньо-виховної роботи вихователя з дітьми в умовах сучасного закладу дошкільної освіти, яку комплексну освітню програму для дітей дошкільного віку обрати для ефективної реалізації завдань Базового компоненту дошкільної освіти – ці питання також обговорювалися учасниками семінару. А вихователь-методист НВК (ДНЗ-ЗНЗ) «Гелікон» Парфенчик Наталія Іванівна ознайомила присутніх із комплексною освітньою програмою для дітей раннього та передшкільного віку «Стежинки у Всесвіт», за якою заклад працює вже з  2021 – 2022 навчального року. Зміст програми  зорієнтовано на цінності та інтереси дитини, урахування вікових можливостей, на збереження дитячої субкультури, на ампліфікацію дитячого розвитку, взаємозв’язок усіх сторін життя малюка.

      Під час семінару учасники обмінялися досвідом планування роботи в закладах дошкільної освіти громади.

Любов Гречка, інспектор відділу освіти

Миргородської міської ради

   

     

Просмотров: 620 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  October 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz