Thursday, 25.04.2024, 23:41
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2016 » December » 7 » Правильно навчає той, хто навчає цікаво…
15:42
Правильно навчає той, хто навчає цікаво…

      Учитель - це золоте слово, яке необхідно писати з великої літери, так як жодна людська діяльність не зрівняється з цією дивовижною професією! Школа – другий дім Вчителя, оскільки більшість часу він проводить у ній, віддаючи тепло свого серця всім, хто знаходиться поряд. Педагог – особистість творча. Кожен прагне пізнати себе, своє Я, щоб допомогти стати маленьким особистостям великими людьми. Адже талант вчителя полягає в умінні передавати легко й цікаво знання, відповідати  на питання, що не стосується предмету, бути витривалим, терплячим, дружелюбним, творчим, креативним. 

        1 грудня 2016 року в методичному кабінеті відбувся тренінг «Екскурсія у своє Я» для молодих спеціалістів, які тільки почали працювати в навчальних закладах міста. Учасники «Школи молодого педагога» спробували розкрити свою особистість, знайти відповіді на питання, які турбують: як знайти компроміс у спілкуванні  з батьками, з гіперактивними та агресивними дітьми; як відволікти дітей від використання на мобільних телефонів не за призначенням; як підготувати цікавий сучасний урок без підручника (на даному етапі підручники не відповідають навчальній програмі, а в 11 класі відсутні).

       Під час тренінгу педагоги продемонстрували комунікативні вміння щодо обміну інформацією з іншими, ерудицію, інтелект, здібність знаходити вихід зі складних ситуацій. Дійшли висновку: щоб стати успішним Учителем, потрібно бути максимально позитивним, об’єктивним, пунктуальним, ввічливим, майстерно володіти вмінням слухати і чути, знати досконало  свій предмет та зацікавити ним дітей. Саме такими і хочеться побачити молодих спеціалістів у їхній діяльності.

    А також хочеться побажати батькам більше довіряти молодим і бути впевненими, що педагоги зроблять усе можливе задля всебічного розвитку своїх вихованців.

Вікторія Кічайкіна,

методист відділу освіти   

Просмотров: 622 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  December 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz