Friday, 19.04.2024, 21:06
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2023 » March » 10 » Про набір на навчання до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.
10:17
Про набір на навчання до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

           Відповідно до умов вступу до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м.Полтава) у 2023 році, вступ на навчання цивільної молоді здійснюється за результатами національного мультипредметного тесту або лише вступних іспитів безпосередньо в коледжі (проводяться у вигляді мультипредметного тестування з трьох предметів: Українська мова та Математика, і на вибір Фізика або Історія України)що дає змогу безкоштовно отримати освіту більшій кількості молоді та в умовах, коли здати онлайн-тест було неможливо, або результат виявився незадовільний.

Юнаки та дівчата отримають цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти “фаховий молодший бакалавр”, освітньо-професійними програмами (спеціальностями):
спеціальність 122 - Комп'ютерні науки; спеціалізація - Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки
спеціальність 172 - Телекомунікації та радіотехніка; спеціалізація - Експлуатація та ремонт військових засобів зв'язку


Прошу звернути увагу на наступне:
1. Навчання у коледжі, проживання, харчування, обмундирування - безкоштовні, виплачується стипендія.
2. Гарантоване працевлаштування випускників (проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України). Випускники нашого коледжу, крім того, матимуть велику перевагу стати на посади молодших командирів, матимуть освіту, та відповідну їй вищу заробітну плату, порівняно з рядовими служби за контрактом.
3. Заробітна плата випускників на даний час — понад 21000 грн.
4. Військовослужбовці мають змогу отримувати пенсію через 25 років вислуги (термін навчання зараховується).
5. Військовослужбовці мають повний "соціальний пакет" відповідно законодавства:
- щорічна оплачувана відпустка;
- безкоштовне лікування;
- можливість подальшого навчання;
- можливість стати на житлову чергу і отримання житла від держави (зараз в Україні навіть стати на чергу буває складно внаслідок відсутності міста роботи), або отримання пільгового безвідсоткового кредиту в рамках програми молодіжного кредитування.
Крім того, згідно наказу Міністерства оборони, сержанти (наші випускники) забезпечуються службовим житлом або отримують компенсацію за піднайом житла.
6. На навчання приймаються як юнаки, так і дівчата.
7. В умовах відновлення призову на строкову службу є можливість одночасно отримати освіту (фаховий молодший бакалавр), пройти військову службу, а також бути працевлаштованим на начальницьких посадах молодшого командного складу.
Повний термін навчання в коледжі зараховується як термін проходження строкової військової служби.
8. У разі ускладнення політичної ситуації в державі, у будь-якому випадку курсанти закінчать навчання (це зафіксовано у контракті на навчання), отримають звання та посаду молодших командирів.
9. Після закінчення навчання випускники коледжу мають можливість продовжити навчання за спорідненими напрямами підготовки у будь-якому ВНЗ України за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр», що дає другий шанс для тих, хто не поступив до ВНЗ.
Випускники мають змогу продовжити навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації (м.Київ), отримати звання офіцера та при цьому під час навчання отримувати замість стипендії заробітну плату з останнього місця служби (тобто понад 21000грн.).
Дуже багато наших випускників вже навчаються в Києві (ВІТІ, ДУТ), Харкові (ХНУПС), Житомирі (ЖВІ) і одночасно отримують замість стипендії заробітну плату з останнього місця служби.
10. Прохідний бал ЗНО/НМТ для вступу знижено до мінімального – 100 балів, є можливість вступу за результатами вступних іспитів під час роботи приймальної комісії (проводяться у вигляді мультипредметного тестування з трьох предметів: Українська мова та Математика, і на вибір Фізика або Історія України).
11. Перелік сертифікатів ЗНО (2020-2021 роки) розширено: математика, або іноземна мова, або історія України (на вибір); українська мова та література (обов'язково). Тобто, потрібно лише два сертифікати ЗНО для вступу.


Додаткову інформацію і правила прийому можна завантажити та ознайомитися за посиланням:
у хмарному сховищі: http://bit.ly/kolledge
(Відеоматеріали, умови вступу, оголошення, перелік документів).
Замовити зворотний дзвінок, подивитися відео та презентацію можна в телеграм-боті @VKSS_VITI_BOT

---
З повагою,
начальник коледжу
К.В. ЗЛОБІН


Контактні телефони: (0532) 53-67-13 (комутатор), 3-12-03 (добавочний);
моб.тел. (067)407-00-33 (заступник з виховної роботи)
А також: 050304398405097884670667320303 
0689729752 – черговий коледжу (ЦІЛОДОБОВО)

 

 

 

Просмотров: 311 | Добавил: adminavto1208 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  March 2023  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz