Friday, 26.04.2024, 07:55
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2013 » July » 31 » Про підсумки літнього відпочинку учнів загальноосвітніх закладів міста в 2013 році
15:17
Про підсумки літнього відпочинку учнів загальноосвітніх закладів міста в 2013 році

        На виконання наказу Міністерства освіти і науки від 12.04.2013  № 436 «Про організацію заходів літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2013 році», наказу Департаменту освіти і науки від 18.04.2013 № 161 «Про організацію заходів з літнього оздоровлення та відпочинку дітей  у       2013 році» відділом освіти та навчальними закладами проведена роботи щодо забезпечення організованого відпочинку дітей.

         Завдяки вчасно розпочатій підготовчій роботі, організаційним заходам та контролю за ходом оздоровлення з боку міської оперативної групи, робочої групи при відділі освіти оздоровчий період пройшов організовано.

         Найбільш прийнятною та випробуваною формою оздоровлення залишаються табори з денним перебуванням. Сім таборів, що діяли при всіх загальноосвітніх навчальних закладах, охопили своїми послугами 627 дітей. В усіх таборах було організовано денний сон та забезпечено триразове харчування із розрахунку 16 грн. на одну дитину на добу, із яких 10 грн. платили батьки, а 6 грн. дотувалися з бюджету – це склало 36 174 грн.

         На базі позашкільних навчальних закладів працювали табори юних техніків, натуралістів, туристів, спортсменів. Усього профільними змінами охоплено 105 учнів.

         У 2013 році на базі ЗОШ № 1 імені Панаса Мирного та СШ № 5 діяли табори праці та відпочинку, у яких перебували 30 учнів. Відділом освіти спільно з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді й адміністраціями навчальних закладів була організована діяльність таборів, де дітям вдалося попрацювати з благоустрою рідного міста, заробивши певні кошти, та змістовно відпочити.

         З метою ознайомлення з історичними місцями, пам’ятками України та області в екскурсійних поїздках та туристичних походах взяли участь близько 1700 дітей.

Особлива увага приділялась оздоровленню в таборах дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей. Усього їх відпочило в таборах цього літа 117 осіб. На відпочинок цих дітей, а також на харчування дітей із таборів праці та відпочинку повністю були виділені бюджетні кошти в сумі 28 512 грн.

Цікавою та різноманітною була розважальна програма в таборах. Це і спортивні змагання, і різноманітні конкурси, екскурсії, ігри, вікторини, концерти…

Цього року була активною взаємодія позашкільних навчальних закладів із таборами з денним перебуванням. Так, керівники гуртків центру естетичного виховання організували заняття у таборах, концерт до Міжнародного дня захисту дітей, цикл вистав лялькового театру «Петрушка», концертну програму ансамблю спортивного танцю «Престиж», виставку робіт гуртківців декоративно-ужиткового відділу. Працівники станції юних туристів провели в лісі Дні туризму для кожного табору, у ході яких практично ознайомили дітей із елементами техніки пішохідного туризму, організували змагання. На станції юних техніків діти, які оздоровлювалися, ознайомилися із видами гуртків закладу, виробами гуртківців, пограли в боулінг, городки, теніс, розташовані на станції. Дитячо-юнацька спортивна школа організувала для таборів спортивні змагання. На екскурсіях з елементами гри побували діти в центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Завдяки злагодженій роботі міської оперативної групи з організації оздоровлення, адміністрацій навчальних закладів, начальників таборів відпочинку, вихователів, медичних працівників, кухарів вдалося забезпечити змістовний і безпечний відпочинок дітей влітку, не допустити нещасних випадків, отруєнь дітей.

 

                            Головний спеціаліст відділу освіти      Л. Яшна

 

Просмотров: 673 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  July 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz