Friday, 19.04.2024, 16:49
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2015 » November » 4 » Про роботу "Молодіжного парламенту м. Миргород"
11:12
Про роботу "Молодіжного парламенту м. Миргород"

Юні активісти навчальних закладів міста

            29 жовтня в актовій залі відділу освіти відбулося чергове засідання «Молодіжного парламенту м. Миргород». Юні, завзяті, ініціативні, активні, цілеспрямовані лідери учнівського самоврядування із семи шкіл міста ділилися досвідом, розповідали про свої амбіційні плани,  спрямовані на вдосконалення життя громади свого навчального закладу, міста в реаліях українського сьогодення. У діловій розмові діти усвідомили, що саме відповідальність є важливою якістю людини, яка веде за собою. Творча атмосфера, що панувала у залі, заохотила присутніх до налагодження дружніх стосунків між школами.

           Президенти, які вже не перший рік очолюють учнівське самоврядування у своїх закладах: Лозинський Вадим (ЗОШ №3), Сусоля Артем (СШ №5), Принципал Ігор (гімназія імені Т.Г Шевченка), Зосим Юлія (ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського) – познайомили з особливостями роботи парламентів, з цікавими проектами, започаткованими ними.

             Шумейко Арсен, президент ЗОШ №1 імені Панаса Мирного, поділився враженнями від участі в роботі Школи громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання "Агенти змін", яка працювала 13-17 жовтня на базі Міжнародного Центру дитячої наукової творчості (Пуща-Водиця). Він розповів про цікаві та продуктивні тренінги, сесії, лекції, майстер-класи, які змусили інакше подивитися на себе, свої можливості й розвинули навички комунікації. Також Арсен змусив замислитися, з якими глобальними сучасними проблемами стикається населення як нашої країни, так і всього світу, та запевнив, що вчитися жити у дорослому світі та творити майбутнє потрібно починати з дитинства.

            Тож, як настанова, у кінці розмови прозвучали слова Сера Кена Робінсона: «У нас є лише наша планета. Нам більше немає, куди їхати. Проте, якщо ми  правильно використовуватимемо свій творчий потенціал, нам і не треба буде нікуди їхати. Якщо ми піклуватимемося про планету й один про одного, ми матимемо все необхідне тут». Маємо надію, що такі зустрічі юних лідерів спонукатимуть дітей бути ще більш активними в громадському житті й уже сьогодні будувати щасливе «завтра» для себе та прийдешніх поколінь.

І.В. Шевченко, методист методичного кабінету відділу освіти

Просмотров: 625 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  November 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz