Friday, 26.04.2024, 06:30
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2023 » January » 4 » Проєкт з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії»
14:41
Проєкт з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії»

    Міністерство освіти і науки України спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» започаткували та впроваджують Всеукраїнський проєкт з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії»

   Мета Проєкту: сприяти свідомому вибору здобувачів освіти професії своєї мрії та реалізації своїх здібностей в Україні.

   У межах Проєкту проводиться комплекс комунікаційних заходів: профорієнтаційне тестування та консультування, створення мультимедійних інформаційних курсів у міжнародному форматі SCORM щодо сучасного ринку праці та актуальних професій, онлайн-екскурсії до найкращих українських компаній та організацій тощо.

   Всі вищезазначені послуги є безоплатними, які розташовані на єдиному ресурсі онлайн www.hryoutest.in.ua. Окрім того, на платформі здобувачі освіти можуть пройти онлайн-тестування.

   Ресурс доступу: http://hryoutest.in.ua/courses/diznaysya-pro-trendi.

   Тестування здобувачів освіти сприяє формуванню компетентності у виборі професії, як системи базових характеристик потрібних для успішного планування, коригування та реалізації перспектив власного професійного розвитку.

   За підсумком онлайн-тестування здобувачі освіти отримають інформацію про: схильності та задатки до того чи іншого виду професійної діяльності; характерологічні особливості; характеристику особистісних якостей і особливостей поведінки; наявну адаптованість до соціально затребуваних видів професійної діяльності; ступінь розвитку здібностей; типи інтелекту в розрізі їх придатності до напрямів професійної діяльності; відповідність вимог різних професій до стресостійкості та індивідуальних рис особистості; когнітивні особливості особистості; психологічно обґрунтовані способи професійно застосувати наявні креативні здібності; тощо.

   За результатами тестування здобувачу освіти буде надано список професій з коментарями та дорожня карта, що допоможуть визначити індивідуальну траєкторію навчання. Також учням пропонується пройти профорієнтаційне консультування з урахуванням результатів тестування та отримати сертифікат

Просмотров: 503 | Добавил: kozlovga803017 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  January 2023  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz