Thursday, 02.05.2024, 00:10
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2022 » August » 16 » Разом до ПЕРЕМОГИ!
09:46
Разом до ПЕРЕМОГИ!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

   Під такими гаслами з початку збройної агресії росії проти України працює наш Центр естетичного виховання. З перших днів воєнного протистояння працівники закладу, вихованці та їх батьки долучилися до волонтерської діяльності. Ми передавали воду і продукти у евакуаційні потяги для біженців, збирали і передавали через волонтерів одяг, продукти,речі першої необхідності для внутрішньо переміщених осіб, що втекли із зони бойових дій і знайшли прихисток у Миргородській МТГ. З початку березня наші педагоги почали працювати з дітьми із сімей ВПО, залучаючи їх до творчості та надаючи психологічну підтримку .

І звичайно поряд з цим левову долю волонтерської діяльності ми спрямували на допомогу  та емоційну підтримку нашим воїнам, що боронять нас від окупантів та кожен день наближають перемогу. Ми долучилися до плетіння маскувальних сіток та збору тари  для бандерівського смузі, розвозили на блок-пости воду, медикаменти, продуктові набори, збирали тару для тушонки. В’язали теплі шкарпетки та шили підголовники, пекли печиво та паски до Великодня, збирали продуктові набори. І все це передавали на передову через волонтерів разом із дитячими малюнками, мотивуючими листами і оберегами у вигляді янголів, коників, браслетів у кольорах прапора України, ляльок-мотанок, брелоків з державною символікою України,тощо. У липні Народний художній колектив хореографічний ансамбль «Веснянка» спільно з гуртками «Калинове намисто» і «Живе слово» провели благодійний концерт, під час якого було зібрано і перераховано 2400,00 грн. на придбання тепловізора для наших захисників

От і у серпні вихованці закладу під керівництвом педагогів взяли участь у комунікаційній кампанії, організованій Полтавським ТЦК та СП «Вірю в Збройні Сили України». У рамках кампанії ми провели акції «Намалюй захиснику» та «Лист воїну». Вихованці гуртка «Кольоровий пензлик» створили 7 малюнків, а вихованці гуртка «Паперові фантазії» написали 17 листів. До акцій були залучені і взяли активну участь діти зі числа ВПО. Працівники ЦЕВ сплели 61 браслетів-оберегів. Малюнки листи і обереги було передано воїнам ЗСУ через Миргородський ТРЦК та СП.

Крім того вихованці гуртка «Чарівний бісер» під керівництвом педагога та за сприяння батьківського активу ініціювали і провели акцію з виготовлення янголів-оберегів для воїнів – захисників, що було передано прямо на передову завдяки волонтерам. А також кілька благодійних ярмарків-продажів власних виробів з бісеру, на яких було зібрано і перераховано  5500,00 грн. на допомогу ЗСУ.

І на цьому наша волонтерська діяльність не припиниться.

Тож підтримуємо наших захисників! Тримаємося разом!

Разом переможемо!

P.S. Користуючись нагодою висловлюю щиру подяку і глибоку повагу працівникам ЦЕВ, вихованцям та їх батькам за активну участь у волонтерській, благодійній та суспільно-корисній діяльності! Ви того варті!

                                                                                                                                                             Анжеліка ХОМЕНКО

Просмотров: 289 | Добавил: kozlovga803017 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  August 2022  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz