Tuesday, 23.04.2024, 21:58
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2017 » March » 7 » Родинне свято в Центрі естетичного виховання
13:45
Родинне свято в Центрі естетичного виховання

У світі найдорожчий скарб – Родина

     Споконвіку для кожного українця найбільшою цінністю була родина, батьківщина. І скільки б років не пролітало, які б події не відбувалися у нашому житті, надійним прихистком від усіх життєвих негараздів були і є рідне батьківське гніздо, тато і мама.

     Центр естетичного виховання відділу освіти Миргородської міської ради за багато років творчого життя для багатьох поколінь юних миргородців став справжньою родиною, де тепло, затишно, де в кожної дитини є можливість розкрити свої таланти.

     4 березня, у переддень Міжнародного жіночого дня, ЦЕВ гостинно відчинив свої двері для сотень своїх вихованців та їх батьків у рамках родинного «Свята Весни». Адже у цьому навчальному році весь колектив закладу продовжує активно створювати освітнє середовище: «Позашкільний навчальний заклад – родина» та забезпечувати змістовне дозвілля міської громади.

     З порогу всіх гостей радісно зустрічали діти-модератори НАСТ «Екзотика», які орієнтували присутніх та ознайомлювали із програмою заходу.

      О 12.00 свято відкрилося благодійним ярмарком-продажем «Подарунок для головної жінки». Кожен із 20 гуртків у веселій формі зробив презентацію своєму колективу та рекламу представлених на багатих столах смаколиків.

     З весною присутніх тепло привітали директор Центру естетичного виховання Анжеліка Хоменко та голова Громадської організації «Джерело тріумфу» Тетяна Квітка.

      У гостей очі розбігалися від різноманітних страв: вареничків, пиріжків, млинців, печива, пирогів! І все це весело пропонувалося, продавалося, їлося! Особливого ярмаркового колориту надавали виступи на імпровізованій сцені вихованців гуртків «Мрія» (керівник Валерій Літічевський), «Престиж» (керівник Лариса Бурмістр), «Перлинка» (керівник Людмила Заливча), «Живе слово» (керівник Валентина Чемара) та веселі, запальні цигани (батьки НАСТ «Екзотика»), які і ведмедя водили, і на гітарі грали, і долю передбачали.

       Зібрані під час ярмарку кошти: 5595 гривень передані родині тяжкохворого Влада Юнака.

      О 12.30 розпочали свою роботу майстер-класи від досвідчених, креативних керівників гуртків декоративно-ужиткового відділу:

  • «Виготовлення квітів атласними стрічками» (керівник гуртка «Майстриня» Тамара Сторожук);
  • «Виготовлення весняного букету в техніці паперопластика» (керівник гуртка «Художнє конструювання з паперу» Віра Явтушенко);
  • «Виготовлення прикрас для торту з шоколаду» (керівник гуртка «Художня кулінарія» Оксана Дерика);
  • «Виготовлення вітальної листівки» (керівник гуртка «Декоративноприкладне мистецтво» Анатолій Чумаченко).

     Дітлахи та їхні батьки із задоволенням конструювали, вишивали, малювали. Кожен на згадку поніс із собою виріб, виготовлений власними руками.

     А у святковому холі гості з цікавістю знайомилися із експонатами фотовиставки юних фотографів Дитячої студії відеомистецт «Темп» (керівник Ірина Іщенко) та мали змогу зробити родинне фото під час «Аматорської фотосесії» від цього ж творчого колективу.

     Якщо хтось із дітлахів засумував, то їх із задоволенням розважали цікавими іграми та малюванням на мольберті директор ЦЕВ Анжеліка Хоменко та заступник директора Валентина Чемара. А вихованці гуртка «Престиж» влаштували веселий флешмоб як для дітей, так і для батьків.

    О 14.00 гостинно розчинилися двері актової зали для святкового концерту «Для тебе, люба!». Ведуча програми Анжеліка Хоменко та її юні помічники Захар Іщенко і Артем Чернобель створили неповторну атмосферу свята весни, любові, відданості. На фоні цікавого відеоматеріалу разом із юними танцівницями пробуджувалася весна (ЗХА «Веснянка, керівник Олена Гула), лунали пісні про маму, бабусю, кохану (НСЕВ «Соняшник», керівник Олена Алексієнко, та ВІА «Світ», керівник Володимир Білобров), зачарували мистецтвом танцю та розмовного жанру учасники НАСТ «Екзотика» (керівники Марина Ігольніцина і Анжеліка Хоменко), АСТ «Престиж» (керівник Лариса Бурмістр), ЕТМ «Перлинка» (керівник Людмила Заливча) та театру «Петрушка» (керівник Ніна Петренко).

     І, як завжди, глядачі тепло зустрічали юних гімнастів на полотнах (цирковий гурток «Мрія», керівник Валерій Літічевський). Родзинкою концертної програми стали виступи працівників ЦЕВ Олександра Прокопенка та Родіона Дерія з авторськими піснями. Кожен із присутніх у залі мав змогу насолодитися як майстерністю юних артистів та їх наставників, так і відчуттям належності до справжньої, великої родини, яка гордо називається Центром естетичного виховання.

      Після концерту діти та батьки мали змогу поспілкуватися за солодкими столами із печивом та запашним чаєм.

     А потім невгамовна Анжеліка Хоменко запросила всіх на «Дискотеку дружби», під час якої точилися справжні танцювальні батли між дітьми та батьками.

     Пізно ввечері закінчилося свято, та воно продовжується у душах і серцях тих, хто був на ньому: адже особливо сьогодні потрібно кожному з нас відчуття родини, рідного плеча, потрібності своїм близьким.

     Неповторну атмосферу свята створював весь колектив закладу – від директора до технічного персоналу. Хочеться щиро подякувати технічній службі (завідувач господарством Віра Скидан), методисту Валентині Отисько та керівникам гуртків за оформлення Центру, де завдяки їхнім невтомним рукам та креативним ідеям все дихало творчістю і любов’ю.

     Кожен із гостей родинного свята поніс у власні родини шматочок щастя, яке подарував їм заклад-родина - Центр естетичного виховання.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Центру естетичного виховання Валентина Чемара

Просмотров: 778 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  March 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz