Saturday, 27.04.2024, 06:07
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2021 » August » 27 » Розширена серпнева нарада педагогічних працівників Миргородської міської територіальної громади
14:40
Розширена серпнева нарада педагогічних працівників Миргородської міської територіальної громади

27.08.2021 року в приміщенні Миргородської міської ради відбулася розширена серпнева нарада педагогічних працівників Миргородської міської територіальної громади. На неї були запрошені керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніна Нікітченко, заступник начальника відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Полтавській області Ангеліна Кушпіль, депутати міської ради Валентина Фененко, Сергій Горобець, Валентина Аршинова, Анатолій Карбан, керівники закладів освіти Миргородської міської територіальної громади, їх заступники з навчальної та виховної роботи, методисти дошкільних та позашкільних установ, голови профспілкових комітетів закладів освіти, працівники відділу освіти.

         Відкриваючи захід, з вітальним словом до присутніх звернулася А.Нікітченко. Начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік  підсумувала роботу освітян Миргородської міської територіальної громади за 2020-2021 навчальний рік та окреслила завдання на 2021-2022 н.р. Про забезпечення якісною освітою та створення рівних умов для отримання освітніх послуг говорила Ангеліна Кушпіль.

Яскравого, насиченого та плідного навчального року побажала Віта Козлова, голова Миргородської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

Кращі педагогічні працівники громади на серпневій нараді отримали нагороди Департаменту освіти і науки, міської ради та відділу освіти за досягнення, педагогічну майстерність, безцінну та наполегливу працю. Щирі слова подяки пролунали і на адресу ветеранів освіти.

         Ми починаємо тридцятий навчальний рік у незалежній Україні. Перед нами сьогодні стоять нові виклики, нові завдання. Працюючи разом, допомагаючи один одному, ми, педагогічна спільнота, зможемо крокувати в майбутнє, розбудовуючи сильну та конкурентноспроможну державу, ім’я якій –Україна.

                                                        З повагою працівники кабінету забезпечення діяльності закладів освіти відділу освіти Миргородської міської ради.      

 

Просмотров: 430 | Добавил: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  August 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz