Friday, 26.04.2024, 22:12
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2016 » February » 23 » Рух, музика, слова – разом створюють дива
08:45
Рух, музика, слова – разом створюють дива

Рух, музика, слова – разом створюють дива

     Під такою назвою 18.02.2016 р. на базі ДНЗ №11 «Теремок»,  в рамках методичного об’єднання,  пройшов семінар – практикум музичних керівників дошкільних навчальних закладів міста. Учасники семінару детально розглянули питання «Розвиток комунікативних навичок дітей дошкільного віку засобами комунікативних танців – ігор».

       У своєму виступі музичний керівник дошкільного закладу Калайтан Г.О. зазначила, що танець - це внутрішній світ, відображений у русі, і поряд з іншими видами мистецтва це найприродніший спосіб виявлення своїх почуттів і емоцій. Простий, легкий, ігровий  танець  сприяє розвитку не лише рухових навичок дітей, їхньої координації,  просторового орієнтування,  музично - ритмічних здібностей, але й вихованню дружелюбності, відкритості, доброзичливих стосунків. Використання комунікативних танців надають яскравості,  динамічності, виразності музичному заняттю.

       Під час практичної частини присутні переглянули домінантне музичне заняття в середній групі з використанням комунікативних танців – ігор «Вас запрошує Вчитель Танцю». Малята  продемонстрували уміння виконувати  танцювальні рухи, показали знання про різні танцювальні напрями, любов до мистецтва танцю.

       Цікавим, змістовним та повчальним став  майстер - клас по застосуванню елементів хореографії,  комунікативних танців  у роботі з дошкільниками, проведений музичним керівником Калайтан Г.О. Галина Олексіївна поділилася своїми напрацюваннями в галузі хореографії, показала ефективні методи та прийоми навчання  дітей танцю. Музичні керівники ДНЗ міста з задоволенням відпрацьовували хореографічні  елементи, дитячі таночки у постановці свого колеги.

   У методичних рекомендаціях, прийнятих  на засіданні семінару,  музичним керівникам запропоновано створювати умови для   художньо - естетичного розвитку  дитини,  сприяти формуванню творчих здібностей дошкільнят за допомогою музично - ритмічних і танцювальних рухів, прищеплювати юним вихованцям  любов до музично- танцювального мистецтва.   

Методист ММК             Силко В.П.

         

Просмотров: 547 | Добавил: furmanpost | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  February 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz