Friday, 29.03.2024, 08:56
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2017 » January » 20 » Шановні колеги, запрошуємо до співпраці!
11:37
Шановні колеги, запрошуємо до співпраці!

Нині українські освітяни стоять перед новими викликами: нові стандарти та оновлені програми, запровадження методик компетентнісного навчання, стрімкий розвиток інформаційних технологій та багато іншого. Тому, надзвичайно важливо спільними зусиллями допомогти їм стати конкурентоздатними на освітньому ринку праці.

Відповідно пункту 63 Програми спільної діяльності Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України, в рамках науково-педагогічного проекту «Академія інноваційного розвитку освіти» (наказ МОН України від 22.04.2014 No 632), Інститутом педагогіки НАПН України спільно з Громадською спілкою «Академія інноваційного розвитку освіти» започатковано Навчальний центр для освітян України.

Протягом навчального року, на базі Інститутупедагогіки НАПН України, проводяться навчальні заняття, в рамках яких освітяни України отримують ті знання та навички, які є необхідними в умовах модернізації системи освіти в Україні. Також з 2017 року буде запроваджено дистанційну форму навчання, як невід’ємний ресурс очної форми занять.

Навчання орієнтовано на освітян, які мають бажання безперервно підвищувати свій професійний рівень. Тематика навчальних тренінгів та майстер-класів формується на основі освітніх запитів та потреб освітян. Для зручності створено тематичний календар, в якому зазначені: дата, тема, мета і автори тренінгу.

З графіком проведення тренінгів та майстер-класів можна ознайомитись на сайті Академії за посиланням: http://www.airo.com.ua/grafik-provedennya-treningiv-ta-mayster-klasiv-osvitniy-weekend/.

До тренерського складу залучено провідних висококваліфікованих вітчизняних та міжнародних фахівців-практиків, а саме вчителі-новатори,ініціативні керівники навчальних закладів, управлінці, науковці, психологи, засновники інноваційних освітніх проектів, креативні тренери бізнес-компаній (Panasonic, Bristar, Microsoft, Epson та ін.). Усі вони є авторами тренінгових занять, майстер-класів тощо, які дають слухачам тільки перевірені стратегії інноваційного розвитку освітнього закладу та практичну допомогу у професійному та особистому зростанні.

Для реалізації науково-педагогічного проекту «Академія інноваційного розвитку освіти» розроблено новий сайт: http://www.airo.com.ua/. З метою організації безперервного процесу підготовки керівних, педагогічних та науково-педагогічних кадрів до роботи в умовах освітніх змін, щоб надати можливість педагогічним працівникам обирати самостійно тематику занять для підвищення свого  професійного рівня та особистісного зростання у міжкурсовий період.

Просмотров: 509 | Добавил: shkola9 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  January 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz