Friday, 29.03.2024, 15:08
Вітаю Вас Guest | RSS


Меню сайту
Категорії розділу
Бухгалтерія [1]
Бухгалтерська звітність
Конкурси [3]
Конкурси на замыщення вакантних посад
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Булінг опитування
Форма входу


















Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія





Главная » 2016 » May » 23 » Щорічний різножанровий фестиваль родинної творчості "Таланти родин рідної землі"
17:17
Щорічний різножанровий фестиваль родинної творчості "Таланти родин рідної землі"

Школярі святкують День Європи

            Уже стало традицією в навчальних закладах міста відзначати День Європи. Цього року саме цій події був присвячений різножанровий фестиваль родинної творчості «Таланти родин рідної землі», який пройшов за підтримки відділу освіти, відділу культури і туризму та міського громадського об’єднання «Трикутник».

               18 травня в актовому залі Центру естетичного виховання відбулось яскраве свято пісні, музику та танцю, на якому шкільні родини представили традиції та естетичні смаки європейських країн. Дружній колектив НВК «Гелікон» у музичній композиції «Гей, соколи» познайомив глядачів з Польщею, яка має свою непередавану самобутність. ЗОШ №1 імені Панаса Мирного презентувала країну богів, колиску європейської цивілізації – Грецію у музично-танцювальній композиції «О Греція! Душі моєї мрія!» Разом із творчою родиною ЗОШ №3 усі присутні перенеслись у чарівну Францію, відчули її романтичний дух. Колектив СШ №5 заворожив і полонив темпераментним іспанським танго. Білоруська мова звучала зі сцени під час феєричного виступу гімназії імені Т.Г. Шевченка у літературно-музичній композиції «Країна озерна, країна пісенна…». Глядачів приємно вразили маленькі англійці – артисти із ЗОШ №7. Весело та емоційно лунали пісні німецькою мовою під загальною назвою «Усі ми Європи діти» у виконанні творчого колективу ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського.

            Глядачі та журі були в захваті від святкового дійства, що відбувалося на сцені. Тож і переможцями стали всі учасники фестивалю: ЗОШ №1 імені Панаса Мирного – у номінації «Найкраща сценічна майстерність», ЗОШ №3 – у номінації «Найяскравіше представлення країни», СШ №5 була кращою в номінації «Феєричне сценічне шоу», гімназія імені Т.Г. Шевченка – переможець у номінації «Мистецький вибух», ЗОШ №7 присудили перемогу в номінації «Яскраві маленькі англійці», в номінації «Шкільна плеяда талантів» перемогла ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича, НВК «Гелікон» отримав грамоту за перемогу в номінації «Найкращий тематичний номер». Приємним сюрпризом для всіх творчих колективів були подарунки від відділу культури і туризму – фотопапір.

              Окрім художніх номерів шкільних творчих колективів, глядачі мали можливість побачити яскраві виступи талановитих учнів музичної школи.

               Фестиваль підтвердив – наші шкільні родини дружні та неймовірно талановиті!  

І.В.Шевченко, методист методичного кабінету відділу освіти

Просмотров: 478 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Архів записів
Календар
«  May 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Block content

влажность:

давление:

ветер:



























Відділ освіти Миргородської міської ради © 2024
Create a free website with uCoz